Artikelnummer: fa814768ad2a Categorie├źn:

Easylift R160

Om voor elk project voldoende hoogte te hebben, koopt u de 16 meter spinhoogwerker van Easylift. Standaard voorzien van aantrekkelijke opties en scherp geprijsd!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
16.00 m
Eigen gewicht
2.100 kg
Alle eigenschappen
  • Emissievrij werken
  • Werkhoogte 16 meter
  • Eenvoudig in gebruik

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De aankoop van de Easylift R160 is ideaal voor werkzaamheden waar het uiterste gevraagd wordt. De spinhoogwerker heeft een werkhoogte van om en nabij de 16 meter en een reikwijdte van 7.50 meter. Hierdoor worden moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk bereikt.

De Easylift R160 spinhoogwerker beschikt over een krachtige benzinemotor. Door de 230V volt aansluiting is werken op stroom mogelijk. Samen met de non-marking rupsbanden is het voor zowel binnen als buiten een ideale machine. Gaat u voor 100% emissievrij? Dan is deze machine verkrijgbaar met een volledig elektrisch aangedreven motor in combinatie met een Lithium accu pakket.

De rupsbanden zorgen ervoor dat u moeiteloos kunt werken op elk soort terrein. De Easylift R160 spinhoogwerker wordt veel gekocht aan verhuurders, schildersbedrijven, schoonmaakbedrijven en hoveniers.

Wat kenmerkt een EASYlift?

In goed Nederlands staat easy voor simpel. Dit begrip kenmerkt het concept van Easylift. Allereerst zijn de Easylift spinhoogwerkers standaard uitgerust met een hydraulische bediening. Dit staat symbool voor de eenvoudige besturing. Door de simpele bediening is de machine een ideale machine voor verhuurders. Iedereen kan er namelijk mee werken. Ten tweede kent deze Easylift R160 spinhoogwerker een simpele en tegelijk oerdegelijke opbouw. De techniek van deze hoogwerker is rechttoe rechtaan. Daardoor is de hoogwerker weinig storingsgevoelig. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder aantrekkelijk. Gemakkelijk zien wat u koopt en uiteraard waar voor uw geld.

De aankoop van een spinhoogwerker is een lastige zoektocht. Past deze machine wel bij mijn werkzaamheden en welke werkhoogte is geschikt? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn levert HOCAP een uitgebreid aanbod aan spinhoogwerkers.

Komt u er zelf niet uit? Laat het dan aan onze adviseurs over. Samen komen we tot een passende oplossing voor uw werksituatie.

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Honda benzine 9.6 kW / Hatz diesel 7.3 kW

Aandrijving - Elektrisch

230V Elektromotor / Lithium

Afstempeling

Zelfnivellerend

Bediening

Hydraulic control

Eigen gewicht

2.100 kg

Max. capaciteit

200 kg

Platformafmetingen

1.40 x 0.70

Platformhoogte

14.00 m

Platformrotatie

90° + 90°

Rotatie

320°

Stempelafmetingen

2.80 x 2.80 m

Transportafmetingen

4.20 x 0.89 x 1.95 m

Werkhoogte

16.00 m