Artikelnummer: c54f5d5a334d Categorie├źn:

Easylift R190

Alle troeven in handen met deze 19 meter spinhoogwerker van Easylift. Tot wel 19 meter werkhoogte met een minimale afstempeling. Ontdek de R190 van Easylift!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
19.00 m
Eigen gewicht
2.800 kg
Alle eigenschappen
  • Werkhoogte 19 meter
  • 89 centimeter breed
  • Te vervoeren met aanhangwagen

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De Easylift R190 spinhoogwerker is een sterke en compacte hoogwerker. Heeft u bijvoorbeeld een project in een bedrijfshal op het buitenterrein of staan er snoeiwerkzaamheden op het programma? Met deze compacte Easylift R190 spinhoogwerker heeft u alle troeven in handen. Met deze hoogwerker kunt u tot wel 19 meter werkhoogte behalen. Daarnaast bereikt deze machine een reikwijdte van 11 meter. De platformcapaciteit is standaard 200 kg.

Alle Easylift spinhoogwerkers zijn zowel uitgerust met een krachtige dieselmotor als een 230V elektromotor. Dit geeft u het voordeel dat u emissievrij kunt werken op projecten waar dat gevraagd wordt. In combinatie met non-marking rupsen heeft u alles in huis om een binnenproject tot een succes te maken. Ook handig om te weten, deze spinhoogwerker van Easylift past met 89 centimeter breedte door vrijwel elke deur. Schone lucht, een stille machine en geen strepen op de vloer.

Wat kenmerkt een EASYlift?

In goed Nederlands staat easy voor simpel. Dit begrip kenmerkt het concept van Easylift. Allereerst zijn de Easylift spinhoogwerkers standaard uitgerust met een hydraulische bediening. Dit staat symbool voor de eenvoudige besturing. Door de simpele bediening is de machine een ideale machine voor verhuurders. Iedereen kan er namelijk mee werken. Ten tweede kent deze Easylift R190 spinhoogwerker een simpele en tegelijk oerdegelijke opbouw. De techniek die in de hoogwerker wordt gebruikt is rechttoe rechtaan. Daardoor is de hoogwerker weinig storingsgevoelig. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder aantrekkelijk. Gemakkelijk zien wat u koopt en uiteraard waar voor uw geld.

Service en advies

De aankoop van een spinhoogwerker is een ingewikkelde zoektocht. Past deze machine wel bij mijn werkzaamheden en welke werkhoogte is geschikt? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn levert HOCAP een uitgebreid aanbod aan spinhoogwerkers.

Komt u er zelf niet uit? Laat het dan aan onze adviseurs over. Samen komen we tot een passend oplossing voor uw werksituatie!

 

 

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Honda benzine 9.6 kW / Hatz diesel 7.3 kW

Aandrijving - Elektrisch

230V Elektromotor / Lithium

Afstempeling

Zelfnivellerend

Bediening

Hydraulic control

Eigen gewicht

2.800 kg

Max. capaciteit

200 kg

Platformafmetingen

1.40 x 0.70 m

Platformhoogte

17.00 m

Platformrotatie

90° + 90°

Rotatie

360°

Stempelafmetingen

3.50 x 3.50 m

Transportafmetingen

4.90 x 0.89 x 1.98 m

Werkhoogte

19.00 m