Artikelnummer: 89fa405df525 Categorieën:

IMER 220 Series

Deze breed inzetbare schaarhoogwerkers zijn 2.20 meter breed en hebben een werkhoogte tot 19.00 meter.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
19.00 m
Machinebreedte
2.20 m
Alle eigenschappen
  • Diesel of elektrisch
  • Rijden op volledige hoogte
  • Werkhoogte tot 19 meter

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De grootste schaarhoogwerkers in de range van IMER, de IMER IM 220 Serie. Naast de range volledig elektrische hoogwerkers met schaarconstructie heeft de Italiaanse fabrikant zich gericht op het werken met dieselmotor. Resultaat hiervan is een krachtige, robuuste en allround inzetbare schaarlift.

De IMER IM 220 serie bestaat uit:

  • IM 14220 met een werkhoogte van 16.20 meter
  • IM 17220 met een werkhoogte van 19.00 meter

Wat is kenmerkend voor deze machine?

Wat het eerste opvalt aan deze machine zijn de ruw terrein banden. Deze banden zijn erg geschikt voor rijden op buitenterrein, maar door de non-marking banden ook geschikt voor binnenterrein. Daarna de stempelpoten. Deze stabilisatoren zijn standaard aangebracht op de machine om veiligheid en stabiliteit op ruw of oneffen terrein te garanderen. De besturing van deze machine is erg gebruiksvriendelijk. Ideaal als aanvulling in uw verhuurvloot.

Platform en capaciteit

Verder is een groot uitschuifbaar platform te zien. In deze serie is het aan beide kanten mogelijk het platform uit te schuiven. Het platform is standaard 3.90 meter lang. Aan de kant voor de rijrichting is het platform tot 2.00 meter uit te schuiven. Aan de achterzijde is het platform met 0.90 meter uitschuifbaar. Totale lengte van het platform wordt dan 6.80 meter. Deze robuuste schaarhoogwerker is gemaakt om tot 6 personen te heffen. De maximale hefcapaciteit is 800 kg. Standaard is deze machine voorzien van een 230V stroomaansluiting in het platform. Met deze machine is het mogelijk om te rijden op volledig hoogte. Dus 19 meter boven de grond, rijdend naar de volgende bestemming.

Wat betekenen de letters D en E in de brochure?

Deze IMER IM 220 serie schaarhoogwerker is leverbaar met twee verschillende motoren. Het eerste is de twee wiel aangedreven dieselmotor (D) en de tweede de elektro-motor (E). 

Past deze machine wel bij mijn werkzaamheden? Welke werkhoogte is geschikt? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn levert HOCAP een uitgebreid assortiment schaarhoogwerkers. Komt u er zelf niet uit? Samen met HOCAP komt u tot de juiste oplossing.

 

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Yanmar Diesel

Aandrijving - Elektrisch

Accu

Eigen gewicht

7.950 – 8.600 kg

Klimvermogen

40 %

Max. capaciteit

800 kg

Platformhoogte

14,20 – 17,00 m

Rijsnelheid

6,0 km/h

Werkhoogte

16,20 – 19,00 m