Artikelnummer: 8424ff95f34c Categorie:

Mobiele bouwkraan CAP24-M

De mobiele bouwkraan is te zien op elke bouwplaats. Werk sneller en effectiever. Bekijk wat wij voor uw bedrijf en personeel kunnen betekenen.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hijshoogte
19.45 m
Max. vlucht
24.00 m
Alle eigenschappen
  • 4-wiel gestuurd
  • Hydraulisch uitschuifbare stempelpoten
  • Vervoer op semi-dieplader

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Langdurige bouwprojecten, bouwprocessen versnellen en kosten efficiënt werken? Overweeg dan de aanschaf van een mobiele bouwkraan.

Op elke bouwplaats zijn ze te zien, de mobiele bouwkranen. Wilt u makkelijk zowel horizontaal als verticaal materiaal verplaatsen? Deze bouwkraan zorgt ervoor dat elk project geklaard wordt. De mobiele bouwkranen worden ook snelmontagekranen genoemd. De naam zegt het al; snel gemonteerde bouwkraan. Deze mobiele bouwkraan ontvouwt zichzelf binnen enkele minuten. Geen kostbare tijd verspillen, maar direct aan de slag.

Deze snelmontagekraan is veelzijdig inzetbaar. Deze bouwkraan heeft een maximale hijshoogte van 19.45 meter en een vlucht van 24 meter. Het sterke framewerk garandeert een lange levensduur.

Wat maakt deze bouwkraan geschikt voor uw project?

OCAP heeft deze bouwkraan voorzien van opties om het gebruikersgemak te vergroten. Dit zijn onder andere de volgende zaken:

  • De stempelpoten van deze mobiele bouwkraan zijn hydraulisch uitschuifbaar.
  • Vierwiel gestuurd – de kraan heeft verschillende rijrichtingen. Zo kunnen de voor en achterwielen afzonderlijk van elkaar rijden. Dit vergemakkelijkt de verplaatsing op de bouwplaats.
  • Vervoer op semi dieplader – door het onderstel is deze bouwkraan te vervoeren op een semi-dieplader (90 cm) met oprijkleppen. Dit bespaart u tijd bij het vervoeren van de mobiele torenkraan.
  • Radiografisch bedienbaar – alle functies van deze mobiele torenkraan zijn te bedienen vanaf de radiografische bediening.

Tijd is geld in de bouw. De mobiele bouwkranen van HOCAP hebben een minimale opbouwtijd en zijn gemakkelijk te verrijden. Ideaal om elke klus te klaren.

Mobiele bouwkraan aanschaffen?

Wij snappen dat een bouwkraan aanschaffen niet iets is wat u vaak doet. Daarom wordt u uitgebreid geïnstrueerd voordat u een bouwkraan koopt. Wij bieden instructies aan zodat u en uw personeel veilig kan werken met de kraan. Dit vergroot het werkplezier met de kraan en zorgt voor optimale inzetbaarheid. Voor het bedienen van deze mobiele torenkraan is een hijsbewijs vereist. Ook na de koop zorgen wij ervoor dat u niet stilstaat met uw bouwkraan. Onze (mobiele) servicedienst heeft op al uw vragen antwoord en beschikt over de juiste kennis.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V / 16A of 380V / 32A

Bediening

Radiografisch

Max. hijscapaciteit

1.800 kg

Max. hijshoogte

19.45 m

Max. vlucht

24.00 m