Completer - voor elke klus geschikt materieel
Persoonlijker - voor bouwers, door bouwers
Sneller - Binnen 1 dag een offerte op maat

Binnen, buiten, wind, hagel, zon en zomerbries!

Elk seizoen heeft iets moois. De zomer in pracht en praal, elke zonnestraal. De winter, guur en kil, HOCAP heeft de machine die u wil.

Easylift spinhoogwerker R190

Bij HOCAP bent u aan het juiste adres

De seizoenskaart van HOCAP geeft u een indruk in welke omstandigheden onze machines ingezet worden. Voor elk seizoen enkele voorbeelden.

Voorjaar: De zon laat zich vaker zien. Buiten is de plaats om te zijn. Bomen en struiken beginnen te bloeien, tijd om te snoeien. De eikenprocessierups kan de kop opsteken, maar ook de kozijnen, deuren en dakgoten hebben een likje verf nodig. Deze werkzaamheden gaan perfect samen met een spinschaar of autohoogwerker.

Zomer: Geen klus is te gek. Werken in de zon met het gereedschap van HOCAP. Tijd voor het vervangen van een (rieten)dak, plaatsen van een dakkapel, kozijnen, veranda of zonnepanelen. Prachtige werkzaamheden te combineren met een minihijskraan, aanhangerkraan of ladderlift.

Herfst: Langzaamaan begint wind aan te wakkeren, de zon laat zich minder vaak zien. Ramen en deuren worden nagekeken. Hier en daar wordt gedacht aan isolatie, oude deuren en kozijnen worden vervangen voor nieuwe. Heeft u al eens gedacht om deze werkzaamheden te combineren met een glasrobot of glaszuiger?

Winter: Het inpandige werk is aan de beurt. Binnen is het werk veelal te doen. een Indoor glaslift of kraan/hoogwerker met non-marking rupsbanden worden ingezet om aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen.

Voor elke klus dus geschikt materieel! Bel vrijblijvend voor een adviesgesprek of demonstratie (op locatie).