Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Veel mensen kiezen voor zonnepanelen als vorm van duurzame energieopwekking. Dijk Zonne-energie is installateur van zonnepanelen in de regio Veenendaal/Utrecht. Het doel van Dijk zonne-energie is om eerlijk advies te geven en daarmee een kwalitatief perfecte installatie te leveren.

Dijk zonne-energie, een jong innovatief bedrijf dat gaat voor de beste kwaliteit. Het bedrijf onder leiding van Johan van Dijk legt wekelijks meerdere zonnepanelen bij particulieren.

“Ik zie nog te vaak installateurs met de zonnepanelen op de schouder de trap op lopen. Eind 2019 ben ik daarom op zoek gegaan naar een geschikte oplossing om eenvoudiger mijn werk te doen. Ik bespaar daarmee niet alleen tijd en geld, maar bovenal mijn rug. Ik heb plezier in mijn werk en dat wil ik de komende jaren nog graag houden. Dit behoud ik alleen als ik slim en efficiënt werk.” De keuze viel al snel op de GEDA accu ladderlift in combinatie met het solarplatform.

De GEDA acculadderlift is binnen enkele minuten opgebouwd en doet daarmee perfect werk. De acculift kan maximaal 120 kg tillen en tot 10 meter hoogte opgebouwd worden. Ruim voldoende capaciteit om zonnepanelen te verplaatsen naar het dak. Met een hefsnelheid van 15 meter per min zijn de zonnepanelen zo op plaats van bestemming. De zonnepanelenbok, verkrijgbaar bij de GEDA acculift, is ideaal voor het vervoeren van panelen. Het lichtgewicht (5 kg!) aluminium platform kan maximaal 4 panelen vervoeren, zowel horizontaal als verticaal. Door de rubberen rand rondom en bevestigingsogen om de panelen met een touw of spin vast te zetten, blijven de zonnepanelen altijd stabiel liggen.

“Het ziet er voor de klant professioneel uit als je professioneel gereedschap gebruikt. Zo ziet de klant dat we het werk serieus nemen, voorzichtig omgaan met zijn zonnepanelen en voor het beste resultaat gaan.”

Wilt u net als Johan en zijn team ruggen (be)sparen? Bij HOCAP kunt u terecht voor alle soorten zonnepanelen liften van GEDA. Kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een demonstratie of vraag online uw offerte aan.