Artikelnummer: 649bf8b0e9d9 Categorieën:

Schaarhoogwerker 6 meter

Bent u op zoek naar een compacte schaarhoogwerker voor installatiewerk in bedrijfspanden? De schaarhoogwerker type XCMG0607 heeft een werkhoogte van 5.90 meter, de platformhoogte is 3.90 meter. Met een machinebreedte van 0.76 m en lengte van 1.29 meter (1.44 meter met instaptrede) is deze machine geschikt voor al het installatiewerk.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
5.90 meter
Eigen gewicht
900 kg
Alle eigenschappen
  • Elektrische aandrijving
  • Non-marking banden
  • Opvouwbaar platform

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een compacte schaarhoogwerker voor installatiewerk? De schaarhoogwerker type XCMG0607 heeft een werkhoogte van 5.90 meter, de platformhoogte is 3.90 meter. Met een machinebreedte van 0.76 m en lengte van 1.29 meter (1.44 meter met instaptrede) is deze machine geschikt voor al uw installatiewerk. Door de afmetingen en het eigen gewicht van 900 kg kan deze schaarhoogwerker makkelijk in serviceliften waardoor ook op meerdere verdiepingen gewerkt kan worden.

De hefcapaciteit van het platform is 240 kg en staat toe dat twee man inclusief gereedschap installatiewerk kunnen doen. Deze schaarhoogwerkers worden standaard geleverd inclusief uitschuifbaar platform. Het platform is 60 cm uitschuifbaar tot een totale lengte van 1.89 meter.

Rijden met de schaarhoogwerker
Deze machine heeft non-marking banden. Non-marking banden laten geen sporen achter op de vloer. De maximale rijsnelheid is 4,0 km/h (machine in transportstand) en 0.5 km/h (machine op hoogte). De elektrische aandrijving zorgt voor milieuvriendelijk rijden.

Toepassing schaarhoogwerker
Deze schaarhoogwerker kan op grote schaal worden gebruikt in werkplaatsen en magazijnen. Het gebruik van een zeer efficiënt en energiebesparend elektrisch aandrijfsysteem, emissievrije, geluidsarme en non-marking banden zijn handig voor constructie in gesloten omgevingen zoals kantoorgebouwen, luchthavens, ziekenhuizen, kerken of scholen.

Deze 6 meter schaarhoogwerker heeft een smal ontwerp, het hele voertuig kan gemakkelijk door een enkele deuropening gaan en het is uitgerust met een opvouwbare platform voor handiger transport. De normale hoogte van de schaarhoogwerker is 2.02 meter,  maar met ingeklapt platform is dit nog maar 1.66 meter.

Veiligheid
Elke schaarhoogwerker moet voldoen aan de geldende machinerichtlijn. Dit betekent onder andere twee-meter-stop met geluidssignaal en de overbelastingsbeveiliging. Verder is het noodzakelijk om het machineboek en de handleiding door te nemen voor ingebruikname. Bij HOCAP krijgt u een uitgebreide machine instructie.

Schaarhoogwerker kopen
Kom deze schaarhoogwerker bekijken bij HOCAP in Buren. U bent welkom in onze showroom om de machine te testen. Maak een afspraak met een adviseur.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

2 x 12V / 75Ah

Acculader

230V

Eigen gewicht

900 kg

Klimvermogen

25 %

Max. capaciteit

240 kg

Platformafmetingen

1.29 x 0.70 m

Platformhoogte

3.90 m

Rijsnelheid

0,8 – 4,0 km/h

Transportafmetingen

1.29 x 0.76 x 1.66 m

Werkhoogte

5.90 m