Artikelnummer: a940fa58d2b3 Categorieën:

GEDA 300Z/ZP

De meest compacte personen- goederenlift ooit gemaakt. De GEDA 300Z/ZP is een unieke transportplatform voor personen- en goederenvervoer. De zeer compacte transportafmetingen maken het mogelijk om de lift door een deuropening naar binnen te transporteren.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefvermogen
500 kg
Aandrijving
400V
Alle eigenschappen
  • Opbouwhoogte tot 50 m
  • Snel, veilig en betrouwbaar
  • Sterk op veiligheid

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een personen en goederenlift? Deze GEDA 300Z/ZP 400V versie kan 500 kg aan goederen / 3 personen vervoeren. De personen goederenliften van GEDA zijn alom toegepast op de bouw. Het is de kleinste lift in z’n klasse met een aantal indrukwekkende voordelen.

In opgevouwen opstelling is de GEDA 300 Z/ZP slechts 0.85 m breed en daardoor is de lift gemakkelijk te transporteren en aan te voeren, zelfs via de smalste toegangswegen. Eenmaal op de bouwplaats blijkt de GEDA 300 Z/ZP eens te meer een echt ruimtewonder. Door het compacte platform van 1.35 x 0.95 m en door de platte kabeltrommel kan deze lift haast overal worden opgesteld. Dankzij twee afzonderlijke bedieningselementen kan een materiaallift in een mum van tijd worden omgetoverd tot een transportplatform, dat ook is goedgekeurd voor het vervoer van maximaal drie personen.

Toepassing

Deze personen/goederenlift wordt ingezet bij bouw en renovatiewerkzaamheden en is op te bouwen tot een hoogte van maximaal 50 meter.

230V en 400V variant

Deze lift heeft een 400V aansluiting. Indien u deze personen/goederenlift zoekt in de 230V variant, klik dan hier.

Opbouw en montage

Een GEDA goederenlift wordt opgebouwd met mastdelen van 1.50 meter, de UNI-X masten.  De lift wordt vanuit het platform opgebouwd. Er hoeft geen kraan aan te pas te komen. Eerst wordt de basisunit met platform waterpas gezet op de grond en geankerd aan de gevel. Nadat de bouwlift op de juiste plaats staat, worden de mastdelen gemonteerd. De basisunit heeft een ankering nodig en daarna om de 8 meter. Nadat de juiste opbouwhoogte is bereikt, worden naar wens etagehekken en etage afslagen gemonteerd. De etages zijn voorzien van losse elektromodules.

Voordelen van de GEDA 300Z/ZP

  • Combinatie van personen en goederen in één
  • Handig opbouw met UNI-X mast
  • Kleine opstelplaats nodig
  • 230V aansluiting

GEDA Goederenlift 300Z/ZP kopen

Het is van belang dat u de juiste goederenlift kiest voor uw werksituatie en daarom goed advies ontvangt. Voor advies en de scherpste prijs belt u direct naar 088 4000 700. Wij staan u graag te woord.

Waarom een GEDA? 

GEDA is onbetwist nummer één in de markt van liften. Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschreven bij bedrijven binnen en buiten Europa. GEDA heeft een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

400V

Max. hefhoogte Liften

>50 m

Max. capaciteit

300 kg personen / 300 kg goederen

Max. hefhoogte

50 m

Max. hefsnelheid

12 m/min

Platformafmetingen

1.32 x 0.80 x 2.10 m