Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Eigenaar Fred van Ingen: “Als het uitdagend wordt, komt men bij ons terecht. Wij worden regelmaat gevraagd voor het uitwisselen van ruiten.”

“Recent hadden we een project in een buitengebied waar ons werd gevraagd om een ruit van 400 kg uit te wisselen. We hebben de ruit met onze Smartlift SL 608 Outdoor High Lifter aangevoerd via de achterzijde van de woning. Aan de slootzijde hebben we de Jekko SPX 532 gepositioneerd om de ruit aan de achterzijde van de woning over te pakken van de Smartlift. Ter plaatse hebben we vervolgens het nieuwe triple glas met ventilatierooster geplaatst. Al met al een mooi samenspel van de Jekko en de Smartlift.

De nieuwste minihijskraan van FB Gevelmontage wordt aangedreven door een Lithium accupakket. Het betreft het model SPX 532 met een hijshoogte van 17,3 meter en een minimale breedte van 77 centimeter. Daarnaast heeft de kraan een maximale hijscapaciteit van 3,2 ton en kan daardoor meer tillen dan zijn eigen gewicht.

Meer weten over deze machine of geïnteresseerd in een demonstratie op locatie? Bel één van onze adviseurs op 088 4000 700.