Artikelnummer: e293e487838e Categorieën:

Smartlift Skylifter SL400

Manipulatie van glas in alle richtingen. Tot een tiende millimeter nauwkeurig. Te bevestigen op een verreiker, ontdek meer!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
400 kg
Eigen gewicht
360 kg
Alle eigenschappen
  • Montage op verreiker
  • Radiografisch bedienbaar
  • Veel configuraties

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De SL400 Skylifter van Smartlift is een glasmanipulator met veel mogelijkheden. Deze glasmanipulator wordt bevestigd op een verreiker met een snelkoppelingsadapter. Deze oplossing is ideaal voor glas of panelen zetten in gebouwen met moeilijk bereikbare plekken. Glas zetten met een verreiker is eenvoudig, veilig en snel. De glasmanipulator wordt dan met de verreiker naar gewenste hoogte gebracht.  De machine kan in veel verschillende hoeken en standen worden ingezet zodat u altijd op juiste wijze de ruit kan plaatsen.

De SL400 Skylifter is een radiografisch bedienbare elektrische manipulator. De operator kan daarom dicht bij het te plaatsen raam staan om de installatie zo perfect mogelijk uit te voeren. Veiligheid wordt gewaarborgd door het dubbele vacuümcircuit met twee vacuümpompen.

Zowel buiten als binnen is deze glasmanipulator in te zetten. Door het IP65 waarborg is werken in veel weeromstandigheden toegestaan. In onze brochure staan alle rotatiemogelijkheden weergegeven. Laat u verrassen door de enorme precisie van deze machine.

De glasliften van HOCAP zijn geproduceerd volgens de Machine richtlijn 2006/42/EF/EC/EU, hebben een CE-markering en worden voor aflevering gekeurd.

Vraag eenvoudig meer informatie aan door te bellen naar 088 – 4000 700 of uw offerte aanvraag in te dienen.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

Accu

Eigen gewicht

360 kg

Max. capaciteit

400 kg

Zuignappen

4 x Ø 300 mm