Artikelnummer: 700b69198942 Categorieën:

CELA DT25

Een autohoogwerker die heeft wat ú wilt. Niet alleen compact, ook multifunctioneel inzetbaar. Meer werkbereik dan ooit! Geschikt om elke klus te klaren. Ontdek CELA vandaag nog!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
25.00 m
Reikwijdte
12.00 m
Alle eigenschappen
 • Werken onder maaiveldniveau
 • Variabele afstempeling
 • Up-and-over tot 14 meter

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De CELA DT25 autohoogwerker, een hoogwerker die er niet alleen gelikt uit ziet, maar ook multifunctioneel inzetbaar is. Door de compacte afmetingen van de autohoogwerker is deze machine breed inzetbaar. Een ideale machine voor glazenwassers, schilders, dakdekkers of te gebruiken als machine in de verhuurvloot.
Met een stempelbreedte 2.05 meter toch een werkhoogte van 25.00 meter bereiken? De autohoogwerker CELA DT25 maakt het mogelijk. Voorheen werd dit model aangeduid als zijnde de CELA DT24 autohoogwerker.

Wat maakt deze autohoogwerker interessant?

De dubbele telescoopconstructie geeft de CELA DT25 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. Dankzij de staande ondermastconstructie heeft deze machine geen achterwaartse uitzwaai bij zijdelingse werkzaamheden. Daarom is deze hoogwerker ideaal voor werkzaamheden in steden en langs wegen. Veiligheid staat voor alles. Een kleine opsomming van multifunctionele eigenschappen van deze CELA DT25 autohoogwerker:

 • Opbergkisten; geen gedoe met losse onderdelen. Alle onderdelen standaard bewaard in de grote opbergkisten.
 • GSM-module; de CELA DT25 autohoogwerker heeft standaard een GSM-module. De machine kan dus op afstand worden uitgelezen.
 • Platform; Het platform is uitgerust met zelfnivellering, water-, lucht-, en stroomdoorvoer.
 • Alle kabels en leidingen zijn weggewerkt in de mast; dit geeft dat de machine er niet alleen compleet uit ziet, maar ook dat er geen kans is op beschadigingen door water of knikken.
 • Coming-home functie: Met één druk op de knop brengt de autohoogwerker zichzelf automatisch terug in transportpositie! Klik, klaar, gaan!

Wat maakt deze autohoogwerker geschikt voor de verhuur?

In de inleidende tekst is al genoemd dat deze autohoogwerker er niet alleen gelikt uit ziet, maar ook multifunctioneel inzetbaar is. Gezien de mastconstructie is deze hoogwerker de ideale hoogwerker voor schilder-, gevel- en onderhoudswerk. Door de dubbele telescoopconstructie heeft de DT25 het knikpunt van de boven- en ondermast op 14.00 meter. Het zijdelings bereik, ook wel de reikwijdte genoemd, op 14.00 meter hoogte is vervolgens 11.00 meter. Hiermee zijn obstakels zoals daken, parkeerplaatsen en kleine bomen geen enkel probleem meer. Verder kan deze autohoogwerker ook als laagwerker ingezet worden, dat wil zeggen dat het mogelijk is om onder het maaiveld te werken. De knikarm geeft de mogelijkheid om tot 4.00 meter onder vloerniveau te zakken waardoor inspectie aan bruggen en viaducten mogelijk is. Ideaal voor werkzaamheden onder het wegdek, bruggen, viaducten, tunnels en sluizen. Enkele verhuurders in Nederland ter referentie:

 • Franssen Franken, met vestigingen in Landgraaf en Maastricht
 • Hoogwerkservice, met vestigingen in Schelluinen en Buren
 • Huurmaat, met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Ypenburg, Amsterdam, Leiden, Rijswijk, Katwijk, Vlaardingen
 • Xtra Materieel gevestigd in Rotterdam

Nog niet helemaal overtuigd van het kunnen van deze machine? Vraag onze adviseurs voor een gratis proef demonstratie!

Is een 25 meter autohoogwerker te hoog gegrepen? Kijkt u eens bij de CELA DT22.

Eigenschappen

Afstempeling

Zelfnivellerend

Eigen gewicht

3.500 kg

Max. capaciteit

230 kg

Platformafmetingen

1.40 x 0.70 x 1.10 m

Platformhoogte

22.90 m

Platformrotatie

90° + 90°

Rotatie

360°

Stempelafmetingen

4.00 x 4.00 m

Transportafmetingen

6.75 x 2.05 x 2.25 m

Werkhoogte

24.90 m