Artikelnummer: da4885a76c39 Categorieën:

GEDA Steigerlier Maxi 120S

Bent u op zoek naar een elektrische steigerlier voor vervoer van bouwmateriaal? Deze 120 kg lier kan tot 40 meter heffen.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Capaciteit
120 kg
Hefhoogte
40 m
Alle eigenschappen
 • Montage onder aan de steiger
 • Geschikt voor elke bouwplaats
 • Materialen snel boven

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een elektrische steigerlier voor vervoer van bouwmateriaal? De GEDA steigerlier maxi 120S wordt eenvoudig onder aan de steiger bevestigd. De zwenkarm wordt boven op de gewenste hoogte aan de steiger aangebracht. Dit maakt het verplaatsen van de steigerlier tijdens werkzaamheden in het bouwproces gemakkelijk.

De werkhoogte varieert van 20 tot 40 meter. De steigerlier is dan respectievelijk uitgerust met 50 meter staaldraad of 80 meter staaldraad. De steigerlier is een ideaal hulpmiddel in de bouw. Het neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk op te bouwen. De elektrische lier heeft twee hijssnelheden, namelijk 20 of 60 meter per minuut. De beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging zorgen voor veilig werken op de bouwplaats.

Een brede keuze aan accessoires maakt de GEDA steigerlier maxi 120S een ware allrounder op de bouw. Of het nu gaat om steigermateriaal, beladen kruiwagens, bakken of ander bouwmateriaal. GEDA steigerlieren zijn al decennia bekend in de bouwsector en zorgen met een druk op de knop voor eenvoudig en efficiënt materiaaltransport.

Elke bouwlier is uit te breiden met diverse accessoires en daarom geheel naar eigen hand te zetten. Veel gekochte artikelen bij een GEDA steigerlier met ondermontage zijn de transportkar (voor nóg eenvoudiger installeren), emmerbeugel, kantelkubel of de stenenkorf.

Op zoek naar meer capaciteit? Bekijk dan de 150 kg steigerlier.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Eigen gewicht

60 kg

Max. capaciteit

120 kg

Max. hefhoogte

40 m

Max. hefsnelheid

20 – 60 m/min

 • Waarvoor gebruik ik een steigerlier?

  Een steigerlier is bedoelt om materialen langs de steiger omhoog te brengen. Door middel van een zwenkarm kunt u de goederen op de juiste etage uitladen. Dit gebeurt door de zwenkarm naar de steiger toe te draaien.

 • Hoe monteer ik een steigerlier?

  De eerste stap is het monteren van de steigerlier aan de steiger. Bij deze steigerlier is dat onder aan de steiger. Nadat de steigerlier onder aan de steiger is vastgezet met bijgeleverde steigerkoppelingen, kunt u de zwenkarm op gewenste hoogte monteren. Ook deze zwenkarm is met de bijgeleverde steigerkoppelingen te monteren aan de steigerpijp. Een steigerlier is niet bedoelt voor montage aan een aluminium steiger.

 • Hoelang duurt het opbouwen van een GEDA steigerlier?

  Het monteren van een GEDA steigerlier neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag.

 • Waarom een steigerlier van GEDA?

  Een steigerlier bespaart tijd, geld en uw rug. GEDA staat al bijna 100 jaar bekend als betrouwbaar partner en producent van bouwliften. Een steigerlier gaat met gemak 20 tot 30 jaar mee. Een investering voor jaren!