GEDA Ladderlift 250 Comfort

Stel hier uw eigen ladderlift samen. Kies de hoogte, kies een platform, knikstuk en accessoires. Binnen enkele minuten de juiste ladderlift voor uw werksituatie. Hulp nodig? Bel 088 – 4000 700 of vraag het in de chat. Sneller en veiliger werken doet u met een GEDA ladderlift. Loop geen onnodige blessures en breng materialen waar ze moeten komen. Kies voor een GEDA ladderlift. Dé ladderlift voor eenvoudig verticaal transport in de bouw! Stel hieronder uw ladderlift samen. Met de verschillende platforms de keuze uit een pannenlift, solarlift, verhuislift of platenlift.

 

 

Volledige omschrijving

Configureer deze set:

GEDA Ladderlift 250 Comfort

1,00
Offerte ontvangen

Verstuur je aanvraag voor 'GEDA Ladderlift 250 Comfort'

Gekozen opties:

Hidden
Hidden
(Vereist)
Hidden
Hefcapaciteit
250 kg
Max. opbouwhoogte
20 meter
Alle eigenschappen
 • Ideaal in krappe ruimtes
 • 12 maanden garantie
 • Meest verkochte ladderllift van Nederland

Vraag een adviseur naar de actuele levertijd

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

GEDA Universeel platform
Vario platform
GEDA solarplatform
GEDA telescopische laddersteun 5.70 meter.
GEDA telescopische verlengsteun 7.40 metereter.
GEDA knikstuk
GEDA transportwielenset ladderlift
GEDA daksteun
GEDA platenplatform
GEDA transportplatform
GEDA dakpannenverdeler
Ladderdeel 250 kg 0.50m
GEDA solarplatform

Omschrijving

U wilt een ladderlift kopen? Goede keuze!

Deze ladderlift van GEDA is ideaal voor de bouwplaats en wordt ook op elke bouw gezien. De ladderlift wordt opgesteld waar andere liften niet kunnen komen. Deze ladderlift heeft zijn waarde al duizenden keren bewezen. De robuuste Duitse degelijkheid maakt de GEDA Ladderlift tot een marktleider in Europa. De transportlift wordt vaak gebruikt voor daken in de bouw en daarom ook wel pannenlift genoemd. Ook te gebruiken in combinatie met als zonnepanelenlift of verhuislift. Met een ladderlift brengt u bouwmaterialen snel hogerop.

Deze pannenlift van GEDA is gemakkelijk zonder gereedschap te (de)monteren. Door middel van de draadbediening laat u het platform verticaal verplaatsen. Deze ladderlift wordt veel ingezet door aannemers, loodgieters, dakdekkers of verhuisbedrijven. Dit model heeft een hefcapaciteit van 250 kg en daarom zijn de aluminium ladderdeel uitgerust met een dubbel profiel. De ladderlift is op te bouwen tot een hoogte van 20 meter en uit te breiden met diverse accessoires als een knikstuktelescoopsteun of transportwielen.

Waarom een GEDA? 

GEDA is onbetwist nummer één in de markt van liften. Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschreven bij bedrijven binnen en buiten Europa. Sinds de lancering van de ladderlift in 1975 zijn er ruim 85.000 exemplaren van verkocht. GEDA heeft daarom een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Stel samen menu

Nieuw bij HOCAP, het stel samen menu. Geheel naar wens kunt u uw ladderlift samen stellen. Heeft u vragen tijdens het samen stellen? Bel naar 088 4000 700 of mail naar info@hocap.nl.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Bediening

Draadbediening (5m)

Max. hefhoogte

20 m

Max. hefsnelheid

30 m/min

 • Waarvoor gebruik ik een ladderlift?

  Een ladderlift wordt veelal gebruikt voor dakopbouw zoals leggen van dakpannen, verhuiswerkzaamheden, afvoer van bouwmateriaal, allerhande bouw- en timmerwerk en installatie van zonnepanelen. Een GEDA ladderlift is multifunctioneel inzetbaar.

 • Hoe bouw ik een ladderlift op?

  Een ladderlift is een soort bouwpakket. Met verschillende aluminium ladderelementen bepaalt u de opbouwhoogte van de ladderlift. Stel u heeft 4 ladderdelen van 2 meter. Vanaf het basisdeel (2 meter, verplicht) bouwt u de lift op. U verbindt de ladderelementen aan elkaar met schroefbouten. Zo heeft u totaal 10 meter aan ladder. Na het in elkaar zetten van de ladderdelen bevestigd u in volgorde het kopstuk, de slede, de motorunit en het platform. Voor een uitgebreide instructie belt u naar 088 4000 700 of mailt u info@hocap.nl.

 • Hoelang duurt het opbouwen van een GEDA ladderlift?

  Met twee personen bouwt u de lift binnen 10 minuten op.

 • Waarom een ladderlift van GEDA?

  Een ladderlift bespaart tijd, geld en uw rug. GEDA staat al bijna 100 jaar bekend als betrouwbaar partner en producent van bouw- en ladderliften. Een ladderlift gaat met gemak 20 tot 30 jaar mee. Een investering voor jaren!

 • Wat mag u van ons verwachten?

  Als GEDA dealer in Nederland en België mag u verwachten dat wij u kunnen voorzien van het beste advies en de scherpste prijs. Daarnaast leveren wij standaard alles uit voorraad. Binnen 2 werkdagen geleverd op locatie. Voor jaarlijkse keuring en reparatie aan uw ladderlift bent u ook bij ons aan het juiste adres. Bel gerust 088 4000 700.

 • Hoe werk ik veilig met een ladderlift?

  Een ladderlift neemt het zware werk uit handen. Echter moet u rekening houden met de volgende zaken. Zet een gevarenzone van 1.40 x 1.40 meter af rondom de ladderlift. Borg de ladderlift bij het voetstuk en kopstuk. Zorg voor dakrandbeveiliging, stabiele steiger en / of persoonlijke beschermingsmiddelen. Overbelast de GEDA ladderlift niet.