Artikelnummer: bfae5e246464 Categorieën:

GEDA Steigerlier Mini 60S

GEDA steigerlier voor versneld en veilig werken op de bouwplaats. Ontdek deze mini steigerlier met zijn prestaties!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
60 kg
Aandrijving
230V
Alle eigenschappen
  • Ondermontage
  • Geschikt voor elke bouwplaats
  • Vele accessoires

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De GEDA Steigerlier Mini 60S wordt eenvoudig onder aan de steiger bevestigd. De zwenkarm wordt boven op de gewenste hoogte aan de steiger aangebracht. Dit maakt het verplaatsen van de steigerlier tijdens werkzaamheden in het bouwproces gemakkelijk.

De werkhoogte varieert van 40 meter tot 76 meter. De steigerlier is dan respectievelijk uitgerust met 50 meter staaldraad of 81 meter staaldraad. De steigerlier is een ideaal hulpmiddel in de bouw. Het neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk op te bouwen. De elektrische lier heeft twee hijssnelheden, namelijk 23 of 69 meter per minuut. De beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging zorgen voor veilig werken op de bouwplaats.

Een brede keuze aan accessoires maakt de GEDA steigerlier mini 60S een ware allrounder op de bouw. Of het nu gaat om steigermateriaal, beladen kruiwagens, bakken of ander bouwmateriaal – de GEDA steigerlieren zijn al decennia bekend in de bouwsector en zorgen met een druk op de knop voor eenvoudig en efficiënt materiaaltransport.

Elke bouwlier is uit te breiden met diverse accessoires en daarom geheel naar eigen hand te zetten. Veel gekochte artikelen bij een GEDA steigerlier zijn de emmerbeugel, kantelkubel of de stenenkorf.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Eigen gewicht

50 kg

Max. capaciteit

60 kg

Max. hefhoogte

76 m

Max. hefsnelheid

23 – 69 m/min