Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Hoe het begon

De start van Jansen Glas gaat terug naar 1990. Eigenaar Ronald Jansen schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel. Het duurde niet lang voordat de opdrachten binnen kwamen. Jaren gaan voorbij en steeds meer mensen zien het nut in van betrouwbaarheid en kwaliteit. Klanten kunnen bij Jansen Glas terecht voor alle denkbare toepassingen van glas, in alle soorten en maten.

Eigenaar Ronald Jansen heeft de passie voor het glaszetten overgebracht op de rest van het team. Met maar liefst 12 medewerkers is het familiebedrijf een begrip in de regio.

Hoe het groeide

Het motto van Jansen Glas is: het vakmanschap waarop u kunt bouwen. Om dit motto kracht bij te zetten is Ronald Jansen in zee gegaan met HOCAP. Om sneller, efficiënter en veiliger te werken is gekozen voor het gebruiken van glasliften. De montagerobots van Smartlift worden wereldwijd ingezet in de afbouwbranche. Een welkome toevoeging aan de bedrijfsprocessen van het glaszetbedrijf.

Eind 2019 werd daarom een Smartlift SL608 Outdoor High Lifter aangeschaft. Deze glasrobot kan tot maximaal 600 kg tillen en is zowel geschikt voor buiten- als binnenwerken. De Smartlift in deze uitvoering is uitgevoerd met radiografische bediening. Een echte alleskunner voor in de glasbranche.

Hoe het nog verder groeide

Het grote succes van deze aankoop bleef niet lang uit. Begin 2020 werd opnieuw contact gezocht met accountmanager Jos de Vries van HOCAP. Naast de Smartlift SL608 werd een Smartlift SL208 Indoor aangekocht. Dit unieke Indoor model is geschikt voor elke klus binnenshuis.

Om de Indoor machine te beschermen tegen weersinvloeden en diefstal is gekozen om een bijpassend aanhangwagen te kopen. Deze prachtig bestickerde aanhanger is sinds kort door heel Nederland te zien.

Eind september heeft Jansen Glas de Jekko SPX532 in ontvangst mogen nemen. Deze minihijskraan met een capaciteit van 3.2 ton, breedte van 77 cm en nieuwste technologieën en innovaties is nu in het bezit van Jansen Glas. In combinatie met de Wirth glaszuiger (800 kg capaciteit) maakt het deze compactkraan tot een geweldige glaskraan. Verder groeien vraagt om professioneel gereedschap. Met dit professionele gereedschap heeft Ronald Jansen en zijn team alle troeven in handen.

Wij wensen het team Jansen Glas veel succes en werkplezier met deze machine!

Hoe u ook kunt groeien

Bent u glaszetter en op zoek naar het juiste materieel? Bekijk ons volledig assortiment voor montage van glas.