Artikelnummer: c3efa50bd99c Categorieën:

Smartlift SL208 Indoor

Prijs op aanvraag

DE BENJAMIN – Klein, maar groots. Deze compacte glaslift is het eerste elektrisch aangedreven model in de Indoor range van Smartlift. Capaciteit van 208 kg en een breedte van 0.72 meter. Uniek dankzij haar besturing.

Volledige omschrijving
Hefcapaciteit
208 kg
Machinebreedte
0.72 m
Alle eigenschappen
  • Meest compacte glaslift
  • Unieke besturing
  • 100% elektrisch

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Omschrijving

Omschrijving

De Smartlift SL208 Indoor is de meest compacte indoor montagerobot. Deze machine heeft een maximale capaciteit van 208 kg en is daarmee uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en andere gevelelementen. De elektrische telescopische hefarm met 4 zuignappen zorgt voor een goede grip op het element. De zuignappen van de Smartlift SL208 Indoor zijn variabel te verstellen, zowel horizontaal als verticaal. Dit betekent dat grote, kleine alsook langwerpige elementen te liften zijn met de montagerobots van Smartlift.

De elektrische telescopische hefarm met 4 zuignappen zorgt voor een goede grip op het element. Alle indoor glasliften zijn voorzien van achterwielaandrijving en dus uitermate geschikt voor binnenwerken. De stabiliteit wordt gewaarborgd door de stabilisatoren. Deze zijn op de zijkant van de machine aangebracht. Deze compacte Smartlift SL208 Indoor glasrobot is met 0.72 meter breed overal naar binnen te rijden. Om de Smartlift te beschermen tegen diefstal en weersinvloeden wordt deze glaslift vaak in combinatie met een gesloten aanhanger afgenomen.

Wat maakt deze machine geschikt voor uw project?

Wat deze Smartlift SL208 Indoor machine uniek maakt is haar bediening, namelijk via de JOYSTICK. Deze rechtshandige bediening geeft u de mogelijkheid om de machine exact voor het object te plaatsen. Wat ook opvalt zijn de dubbele zwenkwielen van de machine. Voordeel hiervan is dat de machine tot op de millimeter nauwkeurig gepositioneerd wordt. Met een Smartlift werkt u zelfstandig, slim, veilig en secuur.

Kwaliteitskeurmerk

De glasliften van HOCAP zijn geproduceerd volgens de Machine richtlijn 2006/42/EF/EC/EU, hebben een CE-markering en worden voor aflevering gekeurd.

Eigenschappen

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

2 x 1500W

Accu

2 x 70A

Acculader

230V

Actieradius

10h

Eigen gewicht

480 kg

Max. capaciteit

208 kg

Max. hefhoogte

2.75 m

Oplaadtijd

8h

Transportafmetingen

1.26 x 0.72 x 1.23 m

Vacuumsysteem

2 circuits

Zuignappen

4 x Ø 200 mm

Downloads