Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Pol Hoogwerkers met depots in Hoogeveen en Alkmaar heeft een uitgebreid assortiment hoogwerkers, minihijskranen, glasliften, klimmaterialen en allerhande bouwmachines. Vorig jaar besloten Edwin en Luke Pol tot aanschaf van de Jekko SPX 650 over te gaan. Naast de andere compactkranen is deze minihijskraan een waardevolle aanvulling.

De Jekko compactkraan SPX 650 beschikt over een vijfdelige telescopische hoofdmast. De minihijskraan is standaard uitgerust met een hydraulische, uitschuifbare jib. De hydraulische jib heeft een capaciteit van 1.200 kg. Naast de hydraulische jib is ook een handjib aanwezig. De handjib heeft een capaciteit van 2.000 kg.

Luke Pol, machinist van deze minihijskraan, is bijzonder te spreken over zijn nieuwe aanwinst. “De kraan is een technisch hoogstandje en in velerlei opzichten uniek. Qua techniek is deze kraan zijn tijd ver vooruit. Daarbij is de kraan uitermate nauwkeurig, de mast gedraagt zich voorspelbaar en dat bevordert het gebruikersgemak.”
Pol Hoogwerkers en HOCAP doen al jaren zaken. Zo is er naast de Jekko ook nog een Smartlift glasrobot te vinden in het assortiment. Zowel de nieuwe Jekko SPX 650 als de eerder geleverde Smartlift worden volop verhuurd zoals te zien in onderstaande fotogalerij.