Artikelnummer: 09754b5226a4 Categorieën:

GEDA Goederenlift 500Z

Deze GEDA 500ZF heeft een capaciteit van 500 kg en is op te bouwen tot 100 meter hoogte. Ervaar het gemak van GEDA op de bouwplaats.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
500 kg
Aandrijving
400V
Alle eigenschappen
  • Opbouwhoogte tot 100 m
  • Robuust en oerdegelijk
  • Eenvoudige montage en bediening

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Op zoek naar een 500 kg bouwlift? Deze GEDA 500Z is de ideale keuze voor op de bouw. Of het nu gaat om steigermateriaal, gereedschappen of om andere bouwmaterialen: de GEDA 500Z is dé bouwlift voor efficiënt materiaaltransport op bouwplaatsen.

De GEDA 500Z is een compacte en lichte goederenlift/tandheugellift. Deze goederenlift kan maximaal 500 kg tillen en heeft een hefsnelheid van 30m/min. De afmetingen van het platform zijn 1.60 x 1.40 meter. De totale opstelling neemt maar 2.00 bij 2.45 meter in beslag. De GEDA 500Z goederenlift is op te bouwen tot maximaal 100 meter hoogte.

Toepassing

Een goederenlift is op elke bouwplaats te zien en dus geschikt voor bouw, renovatie en restauratie werkzaamheden. Deze goederenlift wordt vaak gebruikt waar ruimte schaar is. De bouwlift is ontworpen om gemakkelijk te onderhouden en te repareren en zorgt voor een soepel en efficiënt materiaaltransport op bouwplaatsen.

Wilt u naast goederen ook personen vervoeren? Bekijk dan de GEDA 500 Z/ZP.

Opbouw en montage

Een GEDA goederenlift wordt opgebouwd met mastdelen van 1.50 meter, de GEDA uni-x mast genoemd. Middels een handig vergrendelingssysteem worden de mastdelen vastgezet. Met de handzame aluminium mastdelen kan de liftmonteur de liftmast zonder kraan opbouwen vanaf het liftplatform. Eerst wordt de basisunit met platform waterpas gezet op de grond en geankerd aan de gevel. Nadat de bouwlift op de juiste plaats staat, worden de mastdelen gemonteerd. Per 4 mastlengte dient geankerd te worden. Nadat de juiste opbouwhoogte is bereikt, worden naar wens etagehekken en etage afslagen gemonteerd. De etages zijn voorzien van losse elektromodules.

Voordelen van de GEDA 500Z

  • Universele GEDA uni-x mast
  • Krachtige 400V aandrijving
  • 90 graden draaibaar platform
  • Licht gewicht onderdelen
  • Snelle (de)montage

GEDA Goederenlift 500Z kopen

Het is van belang dat u de juiste goederenlift kiest voor uw werksituatie en daarom goed advies ontvangt. Voor advies en de scherpste prijs belt u direct naar 088 4000 700. Wij staan u graag te woord.

Waarom een GEDA? 

GEDA is onbetwist nummer één in de markt van liften. Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschreven bij bedrijven binnen en buiten Europa. GEDA heeft een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

400V

Max. capaciteit

500 kg

Max. hefhoogte

100 m

Max. hefsnelheid

30 m/min

Platformafmetingen

1.60 x 1.40 x 1.10 m