Artikelnummer: 0dc0853789d5 Categorieën:

GEDA Steigerlier Maxi 150S

GEDA Steigerlier voor versneld en veilig werken op de bouwplaats. Ontdek deze steigerlier met zijn prestaties!

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
150 kg
Aandrijving
230V
Alle eigenschappen
  • Ondermontage
  • Geschikt voor elke bouwplaats
  • Hoogwaardige GEDA kwaliteit

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Klein, handig en snel voor maximale prestaties!
De GEDA Steigerlier Maxi 150S wordt eenvoudig onder aan de steiger bevestigd. De zwenkarm wordt boven op de gewenste hoogte aan de steiger aangebracht. Dit maakt het verplaatsen van de steigerlier tijdens werkzaamheden in het bouwproces gemakkelijk.

De werkhoogte varieert van 40 meter tot 76 meter. De steigerlier is dan respectievelijk uitgerust met 50 meter staaldraad of 81 meter staaldraad. De steigerlier is een ideaal hulpmiddel in de bouw. Het neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk op te bouwen. De elektrische lier heeft twee hijssnelheden, namelijk 15 of 45 meter per minuut. De beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging zorgen voor veilig werken op de bouwplaats.

Een brede keuze aan accessoires maakt de GEDA steigerlier maxi 150S een ware allrounder op de bouw. Of het nu gaat om steigermateriaal, beladen kruiwagens, bakken of ander bouwmateriaal. GEDA steigerlieren zijn al decennia bekend in de bouwsector en zorgen met een druk op de knop voor eenvoudig en efficiënt materiaaltransport.

Elke bouwlier is uit te breiden met diverse accessoires en daarom geheel naar eigen hand te zetten. Veel gekochte artikelen bij een GEDA steigerlier met ondermontage zijn de transportkar (voor nóg eenvoudiger installeren), emmerbeugel, kantelkubel of de stenenkorf.

Verhoog de hefcapaciteit tot 300 kg!

Om de GEDA Steigerlier Maxi 150S te upgraden naar een 300 kg variant zijn de volgende onderdelen nodig: GEDA hijshaak (300 kg), GEDA ballastgewicht voor hijshaak en GEDA zwenkarm. Met deze drie extra onderdelen is de upgrade voltooid. Let wel: De specificaties van deze steigerlier veranderen. De hefhoogte is maximaal 26 meter en de hefsnelheid maximaal 21 meter per minuut.  

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Eigen gewicht

60 kg

Max. capaciteit

150 kg

Max. hefhoogte

76 m

Max. hefsnelheid

15 – 45 m/min