Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

HOCAP heeft zich aangesloten bij IPAF (International Powered Acces Federation) om u kwalitatief de beste trainingen aan te kunnen bieden. IPAF is een gerenommeerde brancheorganisatie bestaande uit hoogwerker producenten, distributeurs en verhuurders uit 20 landen wereldwijd. Dankzij deze samenwerkingsverbanden is IPAF een sleutelorganisatie in de ontwikkeling van Europese wetgeving op het gebied van veiligheid. Het doel van IPAF is de promotie van het gebruik van veilige werkmethodes in en om de hoogwerker of kraan en daardoor het voorkomen van ongelukken.

Het IPAF opleidingsprogramma voor bedieners van mobiele hoogwerkers is als enige door TüV gecertificeerd volgens ISO 18878. Via een netwerk van meer dan 300 IPAF goedgekeurde opleidingscentra worden jaarlijks meer dan 80.000 personen getraind in het op veilige wijze werken met en het op veilige wijze bedienen van hoogwerkers.

Naast bovengenoemde trainingen biedt HOCAP professionele en praktische instructies over de producten. Het instructieaanbod bestaat uit een tweetal type instructies. Allereerst kan er per product een algemene gebruikersinstructie gevolgd worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om ter verdieping van de kennis een technische instructie te volgen. Een instructie duurt één dagdeel en is opgebouwd uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na het succesvol afronden van een instructie ontvangt de cursist een certificaat.

Wilt u ook gebruik maken van een training? Bel 088 4000 700 en vraag naar de voorwaarden. We staan u graag te woord en hopen u snel te ontmoeten.