GEDA Accu Ladderlift

Bespaar moeite, tijd en bovenal je rug. Loop geen onnodige blessures en breng materialen waar ze moeten komen. Kies voor een GEDA accu ladderlift. Dé lift op accu voor eenvoudig verticaal transport in de bouw! Zowel met premium als zonnepanelenplatform verkrijgbaar. Stel uw accu ladderlift hier onder samen.

Deze ladderlift van GEDA is ideaal voor de bouwplaats en wordt ook op elke bouw gezien. De ladderlift wordt opgesteld waar andere liften niet kunnen komen. Deze ladderlift heeft zijn waarde al duizenden keren bewezen. Met een ladderlift brengt u bouwmaterialen snel hogerop. Stel hieronder uw ladderlift samen.

Volledige omschrijving

Configureer deze set:

GEDA Accu Ladderlift

1,00
Offerte ontvangen

Verstuur je aanvraag voor 'GEDA Accu Ladderlift'

Gekozen opties:

Hidden
Hidden
(Vereist)
Hidden
Hefcapaciteit
120 kg
Aandrijving
Accu
Alle eigenschappen
 • Compact
 • Volledig op accu
 • Binnen 5 minuten opgebouwd

Vraag een adviseur naar de actuele levertijd

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

GEDA-accu-ladderlift-platform basic
GEDA-accu-ladderlift-compleet
GEDA-accu-ladderlift-platform standard
GEDA-accu-ladderlift-transportkoffer
GEDA accu solarlift

Omschrijving

Duitse degelijkheid in een nieuw jasje! De GEDA Accu Ladderlift is de jongste innovatie van fabrikant GEDA. Dé compacte ladderlift om snel ladingen te vervoeren. Ideaal voor het heffen van zonnepanelen, airco’s of allerhande bouwmateriaal. Speciaal gemaakt voor mensen die de hun werkzaamheden efficiënter en veiliger willen gaan doen.

Met de GEDA accu ladderlift heeft u alle troeven in handen. De werking van het de bouwlift is volledig draadloos middels een radiografische afstandsbediening. Met één druk op de knop kunt u goederen tot 120 kg eenvoudig tot 10 meter hoogte heffen.

Door de sterke accu van deze GEDA acculift is het niet langer nodig om op locatie te zoeken naar een stroomaansluiting. Binnen 5 minuten is de lift opgebouwd en hiermee kunt u tot wel 50 ritten maken. Na een korte laadtijd van 2 uur is de GEDA acculift klaar voor het volgende gebruik. Tip van HOCAP: met een tweede accu staat u nooit stil!

Ook voor zonnepaneleninstallateurs

Zonnepaneleninstallateur? U heeft het juiste product gevonden voor het eenvoudig, snel en veilig vervoeren van zonnepanelen. De GEDA accu solarlift is nu verkrijgbaar bij HOCAP!

Wat maakt deze machine voor u interessant?

Deze accu ladderlift is naast het gebruik als bouwlift, ook inzetbaar als bokladder of trap. De GEDA acculift bespaart enorm veel tijd. Naast deze punten zorgt u ook voor minimale belasting voor u en uw medewerkers. Dit resulteert in sneller bouwen.

Het officiële GEDA premium platform is ontworpen om voor elke klus ingezet te worden. Naast het platform voor allerhande materialen heeft GEDA nu haar nieuwe zonnepanelenplatform uitgebracht. Dit platform biedt ruimte voor 4 tot 5 zonnepanelen. In een eenvoudig staande houder worden de zonnepanelen naar boven gebracht.  Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg van de installatie!

Stel samen menu

Nieuw bij HOCAP, het stel samen menu. Geheel naar wens kunt u uw ladderlift samen stellen. Heeft u vragen tijdens het samen stellen? Bel naar 088 4000 700 of mail naar info@hocap.nl.

Eigenschappen

Accu

24V / 10Ah

Aandrijving - Elektrisch

Accu

Bediening

Radiografisch

Max. hefhoogte

10 m

Max. hefsnelheid

15 m/min

 • Met hoeveel personen bouw ik de acculift op?

  Deze acculift is door één persoon op te bouwen.

 • Wat is de opbouwtijd van deze acculift?

  De lift is binnen 5 minuten opgebouwd.

 • Hoe lang kan ik met een accu doen?

  Hoelang u met de accu doet hangt van de opbouwhoogte en de mate van belasting. Bij volledige opbouwhoogte van 10 meter geldt, 50 ritten met 50 kg en 30 ritten met 120 kg.

 • Kan de lift ook ingezet worden als ladder?

  Ja! Deze accu ladderlift is naast lift ook te gebruiken als gewone ladder. Het 4.50 meter deel heeft zelfs een drievoudige functie. Het functioneert als trap, bokladder en ladderlift.

 • Heb ik gereedschap nodig om de lift op te bouwen?

  Nee, deze lift is zonder gereedschap op te bouwen.

 • Ik heb een GEDA accu ladderlift met WiFi bediening, waar download ik de app?

  De app is zowel te downloaden via Google Play Store als de App Store. Zoek op GEDA AkkuLeiterLIFT Steruerung. Vragen over deze installatie? Bel 088 4000 700.

 • Wat moet ik doen als een onderdeel kwijt is of beschadigd?

  Indien u een onderdeel mist dan bent u bij HOCAP aan het juiste adres. Wij hebben alle onderdelen van de GEDA accu ladderlift op voorraad. Deze onderdelen zijn te bestellen in onze webshop. Is een onderdeel beschadigd of niet online te bestellen? Bel naar 088 – 4000 700.