Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

GEDA

GEDA is een fabrikant, gevestigd in het zuiden van Duitsland. De geschiedenis van GEDA gaat terug tot het jaar 1929. Sinds 1975 heeft GEDA zich hoofdzakelijk geconcentreerd op bouwliften, dit heeft geleid tot wereldwijde verkoop in meer dan 80 landen. HOCAP is geregistreerd leverancier en dealer in Nederland. Bij ons vindt u alles van GEDA voor uw bouwproject.

GEDA

De voordelen

1. Altijd een passend aanbod

Bij HOCAP vind u altijd een geschikt aanbod GEDA liften. Op zoek naar een demontabele (accu) ladderlift, steigerlieren, goederenlift, personenlift of kraanliften? Niets is voor GEDA te gek.

GEDA
2. Duitse degelijkheid

De producten van GEDA staan als een huis. Dit merkt u door ruim 90 jaar kwaliteit. GEDA is marktleider op het gebied van liften.

GEDA-accu-ladderlift-zonnepanelenlift
3. Innovatief

Innovatie kenmerkt GEDA. Continu ontwikkelen is de passie. Zo ook de laatste innovatie op het gebied van liften, de volledig elektrische GEDA accu ladderlift.

GEDA sfeer
4. Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit staat onbetwist op nummer één. Dit merkt u aan het feit dat HOCAP liften uit 1990 nog in onderhoud heeft en deze zonder verrassingen door de periodieke keuring komen.

1 /4

Waarom investeren in een GEDA?

Marktleider in liften
Hoogwaardige kwaliteit
Passend aanbod
90 jaar innovatie