Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Gevelbouwen met Smartlift

De SL808 wordt ingezet door gevelbouwer JM van Delft & zn bij een groot bouwproject.

Smartlift SL808 Outdoor - The Minister Rijswijk

De voormalige Winston Churchill Tower in Rijswijk wordt getransformeerd tot een unieke woonlocatie: The Minister. Voor deze highrise levert en monteert JM van Delft & zn volledig transparante aluminium puien van vloer tot plafond. Hierdoor krijgen de nieuwe bewoners een prachtig uitzicht over de stad en omgeving!

In het tweede kwartaal van 2020 zijn de werkzaamheden aan de Winston Churchill Tower gestart. De bouwplaats is ingericht en na het strippen van de gevel zal het nieuwe gevelbeeld de komende anderhalf jaar stukje bij beetje zichtbaar worden. De geplande oplevering is in december 2021.

Voor het nieuwe gevelbeeld hebben wij de Smartlift SL808 Outdoor mogen leveren aan gevelbouwer JM van Delft & zn. Een Smartlift biedt de mogelijkheid om met uiterste precisie diverse gevelelementen te tillen en te installeren. Door een radiografische afstandsbediening wordt de veiligheid van onze collega’s ook gewaarborgd en kunnen zij zich tijdens de installatie rondom de lift bewegen.

De Smartlift SL808 Outdoor is robuust, elektrisch, breed inzetbaar en enorm sterk! Met een maximale capaciteit van 820 kg is deze Smartlift SL808 een ware geweldenaar in de glaslift branche. Brede banden en een krachtige 1200W aandrijving maken de Smartlift SL808 Outdoor tot een multifunctionele montagerobot. Met een hefhoogte van 4.40 meter (bovenste zuiger) is de Smartlift SL808 Outdoor een veelzijdig inzetbare glaslift.