Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Groene spinhoogwerker

Ha, boomverzorger! Goed u hier te vinden! Op zoek naar de beste manier om uw werkzaamheden te professionaliseren? Lees snel verder!

CELA DT25s boomverzorging

Veiliger werken met een spinhoogwerker

Niet alle bomen kunnen vanaf de grond gesnoeid worden. Soms is een boom namelijk zo hoog dat er een hoogwerker aan te pas moet komen. Bent u op zoek naar een spinhoogwerker voor bomen snoeien of hovenierswerk? Hiervoor bent u bij HOCAP aan het juiste adres.

Het veilig snoeien en vellen van bomen doet u met een spinhoogwerker. Een spinhoogwerker is een hoogwerker met spinafstempeling. Met vier stempelpoten zet u de hoogwerker neer om vervolgens de hoogte in te gaan. Het is belangrijk dat u de juiste hoogwerker vindt die past bij uw werk.

We helpen u graag verder in het vinden van de juiste hoogwerker.

CELA DT25s boomverzorging

Voordelen van een spinhoogwerker

  1. Spinhoogwerkers zijn ideaal voor boomverzorging. De spinhoogwerkers zijn compact. Met breedtes vanaf 80 centimeter is het mogelijk de spinhoogwerker bij klanten achterom of over smalle paden te rijden. Door de compacte afmetingen is een spinhoogwerker veelzijdig inzetbaar.
  2. Het tweede voordeel van een spinhoogwerker voor boomverzorging zijn de rupsbanden. Deze rupsbanden geven de spinhoogwerker de mogelijkheid off-road te rijden. Dit is ideaal voor het snoeien en onderhouden van bomen omdat deze af en toe moeilijk bereikbaar zijn.
  3. Ten derde beschikken onze spinhoogwerkers over werkhoogtes vanaf 12 tot 30 meter werkhoogte. Zelfs de hoogste boomtop vormt daarom geen probleem.
  4. Het vierde voordeel is het elektrische werken. Door de spinhoogwerker te koppelen aan een 230V aansluiting is stil en schoon werken mogelijk. Daarnaast zijn de spinhoogwerkers volledig met lithium accu pakket verkrijgbaar.

Alle spinhoogwerkers tot en met de 25 meter zijn te vervoeren met BE-rijbewijs. U zorgt voor het vervoer, wij voor de spinhoogwerker met passende aanhanger. We zien u graag tegemoet.

Onze keuze

De CELA DT25s is de ideale machine voor snoeien, kappen en overige groene werkzaamheden. De voordelen van deze 25 meter spinhoogwerker op een rijtje:

  1. Groot werkbereik door de dubbel telescopische knikmast. De spinhoogwerker heeft veel reikwijdte. Met een knik op 13 meter beschikt deze spinhoogwerker nog over 12 meter zijdelings bereik.
  2. De CELA DT25s stempelt variabel af. Zowel smal als breed af te stempelen. Optioneel is automatisch levellen beschikbaar.
  3. Uitvoerbaar met één persoonskorf voor goede manoeuvre tussen bomen of waar ruimte schaars is.
  4. Laag eigen gewicht en maar 80 cm breed waardoor deze te vervoeren is op aanhanger met BE-rijbewijs. Bij HOCAP kunt u terecht voor een passende aanhanger. Zo is dit complete pakket beschikbaar voor elke hovenier of boomverzorger.

Deze 25 meter spinhoogwerker is te leasen tegen scherp maandelijks tarief. Vraag naar de voorwaarden.

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in deze spinhoogwerker? Bel dan naar 088 4000 700 voor een demo en meer informatie of dien uw aanvraag in via het contactformulier. Onze adviseurs nemen snel contact met u op.

CELA DT25s boomverzorging