Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

HOCAP en Xtra Materieel doen al jaren zaken. Begin 2020 heeft Xtra Materieel weer een aantal nieuwe machines aangeschaft bij HOCAP en deze draaien momenteel volop mee in de verhuur.  Het assortiment is uitgebreid met een krachtige montagerobot, ‘new generation’ minikraan en een autohoogwerker.

Smartlift SL 608 Outdoor High Lifter

De robuuste en compacte Smartlift SL 608 Outdoor High Lifter heeft een hefcapaciteit van 600 kg. Verder zorgen de brede banden en de krachtige 1200W voorwielaandrijving voor de multifunctionaliteit van de machine. De montagerobot is ideaal voor zowel inpandig gebruik als voor gebruik op ruw terrein. Positionering van de ruit is mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig. Een ander belangrijk voordeel van de glasrobot is het dubbele vacuümcircuit, hierdoor is aanvullende valbescherming met bijvoorbeeld losse banden niet nodig.

Jekko SPX 532, met JIB

De nieuwste minikraan van Jekko profileert zich als gebruiksvriendelijkste kraan ooit en wordt aangedreven door een Lithium accupakket. De SPX 532 is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17,3 meter. Daarnaast heeft de kraan een maximale hijscapaciteit van 3,2 ton en kan daardoor meer tillen dan zijn eigen gewicht. Xtra Materieel en HOCAP zijn absolute voorstanders van machines die draaien op Lithium accu’s met het oog op duurzaam ondernemen. De nieuwste Jekko op Lithium is dan ook een mooie toevoeging aan de verhuurvloot van Het Rotterdamse Verhuurbedrijf.

CELA DT25 autohoogwerker

Sinds kort is het Rotterdamse verhuurbedrijf in bezit van een nieuwe CELA DT25 autohoogwerker, een unieke hoogwerker. De dubbele telescoopconstructie geeft de CELA DT25 meer werkbereik dan ooit. Het knikpunt van de boven- en ondermast bevindt zich op 14.00 meter. Dankzij de staande ondermastconstructie heeft de CELA DT25 geen achterwaartse uitzwaai bij zijdelingse werkzaamheden. Ideaal voor werkzaamheden in steden en langs wegen. Veiligheid staat voor alles.

Op nog vele mooie jaren samenwerking!