Artikelnummer: 05cbd506ebbc Categorie├źn:

Wirth GL-M1200 (special)

Multifunctionele en verstelbare zuiger, bijzonder geschikt voor gebogen glas. De zuignappen zijn onafhankelijk van elkaar in diepte verstelbaar.

 

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
600 kg
Eigen gewicht
220 kg
Alle eigenschappen
  • Elektrische kantelfunctie
  • Elektrische rotatiefunctie
  • In diepte verstelbare pads

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Multifunctionele verstelbare zuiger met een capaciteit van 600 kg. De zuignappen zijn in diepte verstelbaar t.b.v. ongelijk liggende glasvakken, tot wel 250 mm diepteverschil. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een korte of lange hijsarm, waardoor het hijspunt dichterbij de zuiger of verder van de zuiger af komt te liggen. Om de ruiten of puien zo recht mogelijk onder het hijspunt te laten hangen kan deze zuiger voorzien worden van een evenaar met elektrisch verstelbaar contragewicht.

Speciaal ontwikkeld voor holle als ook bolle ruiten. De maatgevende radius bij ontwikkeling was 1850 mm. Zuiger is geschikt voor cilindrische ruiten en malgevormde ruiten. In de ontwikkeling is er ook rekening gehouden met het feit dat ruiten soms in twee richtingen gebogen en bol / hol zijn, wat betekent dat de afstand tussen glaszuiger-frame en glas variabel dient te zijn.

Belangrijk is de ronding van de ruiten welke gehesen moeten worden. Behalve dat deze dient te worden opgevangen door de zuigersamenstelling heeft een gebogen element door zijn vorm van nature de nijging om naar onderen weg te draaien. Om dit te ondervangen kan deze zuiger voorzien worden van een evenaar met elektrisch verstelbaar contragewicht.

 

 

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

Accu