Artikelnummer: 658110253a6a Categorieën:

GEDA 500Z/ZP

De GEDA transportplatforms zijn dé bouwliften waarbij zowel personen als goederen getransporteerd moeten worden.  Met een capaciteit van 850 kg goederen of 5 personen is de GEDA 500Z/ZP een populaire lift voor bouw en industrie.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
500 kg
Aandrijving
400V
Alle eigenschappen
  • Opbouwhoogte tot 100 m
  • Snel, veilig en betrouwbaar
  • Sterk op veiligheid

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De GEDA 500 Z/ZP personen- goederenlift is dé lift voor dagdagelijks gebruik op de bouwplaats. Dankzij twee afzonderlijke bedieningselementen kan de bouwlift enerzijds als goederenlift en anderzijds als transportplatform voor personen en materiaal worden gebruikt. Dit transportplatform is een onmisbare schakel op de bouwplaats, zowel voor het snel opbouwen van de steiger als voor het werk op de bouw. Door de geringe opstelruimte en de hoge hefcapaciteit bespaart de bouwlift tijd en garandeert de lift een optimale logistiek ter plaatse.

Geen enkele bouwplaats is hetzelfde. Daarom zijn er verschillende platformversies met verschillende laaddeuren en kleppen ontwikkeld. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de GEDA 500 Z/ZP optimaal kan worden aangepast aan de eisen van uw project. Het ruime, open laadplatform biedt voldoende ruimte voor alle soorten bouwmaterialen.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

400V

Max. capaciteit

500 kg personen / 850 kg goederen

Max. hefhoogte

100 m

Max. hefsnelheid

12 – 24 m/min

Platformafmetingen

1.60 x 1.40 x 2.10 m