Artikelnummer: 23eec0f025d4 Categorieën:

Wirth GL-M600

Nieuwste ontwikkelingen in een bijzonder geavanceerde glaszuiger. Elektrisch roteren en kantelen zijn radiografisch bedienbaar. De zuiger beschikt over een blow-off functie.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
600 kg
Eigen gewicht
110 kg
Alle eigenschappen
  • Radiografische bediening
  • Inclusief blow-off functie
  • Dubbel vacuüm circuit

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De Wirth GL-M600 is het nieuwste model in de serie glaszuigers. Met deze glaszuiger tilt men glaselementen tot 600 kg. Diverse configuraties zijn mogelijk, bijvoorbeeld 4 zuigerpads, 6 zuigerpads of 8 zuigerpads (bekijk alle configuraties in de brochure!)

De glaszuigers uit onze geavanceerde Wirth GL-M serie hebben zogeheten powered movements. De glaszuiger kan dan elektrisch 360 graden (eindeloos) roteren en elektrisch 90 graden kantelen. Zo maken we gecontroleerd gevelbouwen mogelijk. De ruit is dan min of meer op elke positie te vergrendelen en dat alles vanaf een radiografische afstandsbediening.

Met een Wirth GL-M600 kiest u voor; (1) dubbele werkveiligheid, (2) gecontroleerd glas positioneren, (3) breukschades minimaliseren en (4) het verkorten van de montagetijd.

Veilig vacuümsysteem bij de Wirth accu glaszuigers

De vacuüm komt tot stand door een vacuümpomp, die wordt aangedreven door de accu. Een Wirth glaszuiger is standaard uitgerust met een dubbel vacuüm systeem. Dat betekent dat de volgende vacuüm onderdelen dubbel zijn uitgevoerd; terugslagklep, vacuüm reservoir, drukregelaar, vacuümmeter en zuigerpads. De Wirth GL-M600 heeft twee vacuüm circuits en deze zijn gemarkeerd door verschillende kleuren, één kleur per vacuümsysteem (blauw en rood). Zodra er voldoende vacuüm is in beide vacuümtanks dan is de glaszuiger klaar voor gebruik. Het actuele vacuüm niveau wordt voortdurend aangegeven middels twee vacuümmeters.

Verder beschikt deze glaszuiger over de volgende eigenschappen:

  • 2 zelfstandige vacuüm circuits
  • Elk vacuüm circuit is voorzien van tweevoudige veiligheid en een geïntegreerd vacuüm reservoir
  • Geïntegreerde instrumenten voor de controle van het vacuüm en de stroomvoorziening
  • Optische en akoestische waarschuwing signalen bij afwijking van de ingestelde conditie
  • Gevoed door een oplaadbare batterij met een hoge capaciteit (24 V)

De Wirth GL-M600 voldoet aan de eisen van de DIN EN 13155.

Kom vrijblijvend langs of bel één van onze adviseurs

Bent u geïnteresseerd in deze accu glaszuiger? Bel vrijblijvend 088 4000 700 of dien een offerte aanvraag in. Wij helpen u snel verder!

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

Accu

Bediening

Radiografisch

Eigen gewicht

90 – 110 kg

Max. capaciteit

600 kg

Zuignappen

4-8 x Ø 300 mm