Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Kozijnen plaatsen met insteker

In Rijswijk wordt in combinatie met een torenkraan een Wirth hijsvoorziening gebruikt om kozijnen te plaatsen. Bij twee appartementencomplexen worden de kozijnen vervangen. 

In Rijswijk wordt in combinatie met een torenkraan een Wirth hijsvoorziening gebruikt om kozijnen te plaatsen. De hijsvoorziening bestaat uit een Wirth GGA 1000 evenaar en een Wirth GL-M600 glaszuiger. Bij twee appartementencomplexen worden de kozijnen vervangen. Deze insteker in combinatie met de glaszuiger is ideaal voor zulke klussen. De bouwkraan kan alle omringende appartementen bereiken vanaf dezelfde standplaats, in combinatie met insteker kunnen er kozijnen geplaatst worden tussen balkons.

Wirth evenaar met steker

De Wirth insteker met glaszuiger

Een Wirth evenaar maakt het mogelijk om zware lasten te positioneren en te installeren op moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals uitstekende daken, dakranden of balkons en/of platforms. De evenaar wordt hier ingezet in combinatie de Wirth GL-M600 glaszuiger. Met het juiste koppelstuk is de evenaar echter inzetbaar met diverse glaszuigers, hierdoor zijn alle vormen en afmetingen van glasplaten te hijsen. De evenaar is daarnaast ook inzetbaar met een hijshaak. De Wirth GGA 1000 evenaar heeft met hijshaak een maximale capaciteit van 1000 kg. Verder heeft deze balancer een elektrisch verstelbaar contragewicht van 1000 kg. Het elektrisch aangedreven contragewicht maakt het mogelijk om de last tijdens het hijsen te balanceren.

Bekijk onderstaande video van de Wirth evenaar/insteker.