Artikelnummer: e2efd9da5982 Categorie:

Minipicker 5000 kg

Onmisbare Pick & Carry machine in de bouwsector. Tot wel 5 ton tillen en eenvoudig te bedienen. Geschikt voor al uw til- en hijsuitdagingen.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hijshoogte
9.50 m
Hijscapaciteit
5.000 kg
Alle eigenschappen
  • Gebruiksvriendelijke besturing
  • 5 ton capaciteit
  • Volledig elektrisch

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Deze Jekko MPK 50 minipicker is de grootste in zijn klasse! Deze Pick & Carry kraan van Jekko is erg gebruiksvriendelijk. Wat deze minipicker zo indrukwekkend maakt is dat de ongestempeld inzetbaar zijn. Het is dus mogelijk om te rijden met last. Dit model kan tot wel 5.000 kg tillen en rijden.

Met een hijshoogte van 9.50 meter en een reikwijdte van 6.00 meter is deze Jekko MPK 50 minipicker bij uitstek geschikt voor industriële verhuizingen en intern machine transport. Het eigen gewicht van de minipicker is 4.450 kg. Wat belangrijk was bij de bouw van deze machine was de snelheid. Deze minipicker kan tot wel 4 km/h rijden met last.

Bediening en veiligheid

De bediening van deze minipicker is gebruiksvriendelijk. Met één joystick kan de machine worden bestuurd. Deze joystick stuurt het achterwiel aan. Verder heeft heeft de minipicker een aantal eenvoudige functies om de overige functies te bedienen.  De MPK50 is volledig elektrisch aangedreven, dat wil zeggen, stil werken en 0% uitstoot.

De veiligheid wordt beheerst door de geïntegreerde LMB wat staat voor Laad Moment Begrenzer. Verder heeft deze machine een tweetal LED-verlichting om goed zichtbaar te zijn en om bij donkere omstandigheden te werken.

Deze machine kunt u leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

 

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

48V 620Ah

Eigen gewicht

4.450 kg

Max. hijscapaciteit

5.000 kg

Max. hijshoogte

9.50 m

Max. vlucht

6.20 m

Rijsnelheid

4,0 km/h

Transportafmetingen

3.05 x 1.20 x 1.75 m