Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Beglazing dorpshuis Son en Breugel

De voormalige Sint-Petrus Bandenkerk is getransformeerd tot het Dommelhuis, waarin functies zoals bibliotheek, een theater en een onderkomen voor de plaatselijke harmonie zijn opgenomen. Om de functies van meer daglicht te voorzien werd de kerk op meerdere plekken opengebroken om glazen wanden te plaatsen.

Op dit project is gebruik gemaakt van de Smartlift SL280 Indoor van Nova-Projecten. Dit model heeft een unieke breedte van 0,62 meter, en een korte wielbasis waardoor het de meest compacte Smartlift is. Door de compacte afmetingen is de machine op plaatsen inzetbaar die moeilijk te bereiken zijn, denk hierbij aan beperkte ruimtes en smalle doorgangen. Dit zorgt ervoor dat de Smartlift veelzijdig ingezet kan worden.

De Smartlift SL280 Indoor is een relatief lichtgewichte machine waardoor er een lage vloerbelasting is. De afneembare contragewichten geven u de mogelijkheid om toch die ene loopbrug over te rijden of die drempel over te gaan binnenshuis. De Smartlift SL280 Indoor word dus uniek gemaakt door de compactheid en het lichte eigen gewicht.

Als het gaat om binnen beglazing zijn er verschillende zaken van belang. Veiligheid staat hierin voorop. Door een scala aan functies worden de risico’s op ongelukken geminimaliseerd en word de kans op beschadiging van de glaspanelen kleiner.

Voor de Smartliften is een scala aan accessoires. De Smartlift SL280 Indoor kan zowel met zwarte als met witte banden geleverd worden. De zwarte banden zijn low-marking en de witte banden zijn non-marking. Dit betekend dat de banden weinig tot geen sporen achter laten. Een glaslift word standaard uitgerust met een kop met zuigerpads. De glaslift kan ook ingezet worden als een montagerobot door de kop met zuigerpads te vervangen met een hijshaak of een palletvork.

Bij HOCAP hebben we een uitgebreid assortiment in Smartliften. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste Smartlift die past bij uw werkzaamheden. We hebben altijd diverse machines op voorraad staan. Kom daarom gerust langs in onze showroom., Het is mogelijk om een Smartlift te leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.