Artikelnummer: 19af4b07ab38 Categorie:

GEDA Goederenlift 500ZF

500 kg goederenlift zonder ankering opbouwen? Dat kan met deze GEDA 500ZF. Tot 11.00 meter vrijstaande masthoogte. Ervaar het gemak van GEDA op de bouwplaats.

 

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
500 kg
Opbouwhoogte
6/9/100 m
Alle eigenschappen
  • Masthoogte vrijstaand 11 meter
  • Unieke besturing
  • GEDA Uni-x mast systeem

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Deze GEDA 500ZF is de nieuwste ontwikkeling van GEDA. Deze goederenlift is tot 9.50 meter vrijstaand op te bouwen! 

Vrijstaande masthoogte tot 11 meter!  

Deze GEDA goederenlift 500ZF hoeft niet geankerd te worden tot een masthoogte van 11 meter. Enorme tijdswinst in het opbouwen op de bouwplaats. De lift heeft 300 kg contragewicht nodig met 11 meter vrijstaande masthoogte. Tot 8 meter masthoogte is geen contragewicht vereist.

Besturingssysteem

Wat verder nieuw is aan deze GEDA 500ZF goederenlift is de besturing. Vanaf de bedieningskast beneden is het mogelijk de lift naar de verschillende etages te sturen en terug te halen.

Opbouw en montage

Een GEDA goederenlift wordt opgebouwd met mastdelen van 1.50 meter. Middels een handig vergrendelingssysteem worden de mastdelen vastgezet. Met de handzame aluminium mastdelen kan de liftmonteur de liftmast zonder kraan opbouwen vanuit het platform. Eerst wordt de basisunit met platform waterpas gezet op de grond en geankerd aan de gevel. Nadat de bouwlift op de juiste plaats staat, worden de mastdelen gemonteerd. Per 8 mastlengte dient geankerd te worden. Nadat de juiste opbouwhoogte is bereikt, worden naar wens etagehekken en etage afslagen gemonteerd. De etages zijn voorzien van losse elektromodules.

Voordelen van de GEDA 500ZF

  • Vrijstaande masthoogte van 11 meter
  • Universele GEDA uni-x mast
  • Krachtige 400V aandrijving
  • 90 graden draaibaar platform
  • Licht gewicht onderdelen
  • Snelle (de)montage

GEDA Goederenlift 500ZF kopen

Het is van belang dat u de juiste goederenlift kiest voor uw werksituatie en daarom goed advies ontvangt. Voor advies en de scherpste prijs belt u direct naar 088 4000 700. Wij staan u graag te woord.

Waarom een GEDA? 

GEDA is onbetwist nummer één in de markt van liften. Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschreven bij bedrijven binnen en buiten Europa. GEDA heeft een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

400V / 16A

Max. capaciteit

500 kg

Max. hefhoogte

100 m

Max. hefsnelheid

24 m/min

Platformafmetingen

1.4 m x 1.6 m x 1.1 m / 1.8 m