Artikelnummer: aa2c599ced13 Categorieën:

Jekko SPX 328

De Jekko SPX 328 minihijskraan is een hypermoderne kraan op het gebied van gebruikerservaring, gericht op een soepele en gemakkelijke werkervaring voor iedereen. Een moderne, innovatieve, functionele en praktische minihijskraan die minimale training vereist en de machinist door de verschillende werkfasen leidt, de processen stroomlijnt en zelfs de moeilijkste operatie tot iets eenvoudigs maakt.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hijshoogte
10.40 m
Hijscapaciteit
2.800 kg
Alle eigenschappen

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De nieuwe Jekko SPX 328 is een moderne, innovatieve en praktische minihijskraan. De Jekko SPX 328 is de gebruiksvriendelijkste kraan van het moment. Het 10″ interactieve
touchscreen display geeft een ieder toegang tot het werken met de minihijskraan. Dit kleinste model in de range Jekko minihijskranen weegt 2.300 kg is maar 73 cm breed en 1.61 meter hoog. De maximale hijscapaciteit is 2.800 kg. Jekko heeft gekozen om deze minihijskraan enkel als lithium-ion aangedreven model uit te brengen.

Jekko SPX 328 

De Jekko SPX 328 minihijskraan is een hypermoderne kraan op het gebied van gebruikerservaring, gericht op een soepele en gemakkelijke werkervaring voor iedereen.
Een moderne, innovatieve, functionele en praktische minihijskraan die minimale training vereist en de machinist door de verschillende werkfasen leidt, de processen stroomlijnt en zelfs de moeilijkste operatie tot iets eenvoudigs maakt.
Van stabilisatie tot bediening, de machinist laat zich gemakkelijk sturen tijdens zijn werkzaamheden. Het touchscreen van dit model, waar de operator stap voor stap wordt begeleid om de parameters van zijn ervaring in te stellen, is de basis van het gebruiksvriendelijke concept. Dit is het belangrijkste element van de SPX328, ontworpen en ontwikkeld voor zowel beginnende operators als ervaren gebruikers, en ideaal voor de machinebemanningen van verhuurbedrijven.

Toegankelijk voor iedereen

Het grote voordeel en unieke van deze Jekko SPX 328 is het innovatieve display aan de achterzijde van de minihijskraan. Het 10″ display (IP66) geeft live alle informatie van de kraan weer. Van afstempeling, masthoogte, hijscapaciteit, accu status tot hellingshoek en rijsnelheid. Alles overzichtelijk bij de hand. Jekko heeft ervoor gekozen een minihijskraan te maken die voor iedereen toegankelijk is. Daarom zijn instructievideo’s beschikbaar die op het display zijn af te spelen. Al doende leert men. Binnen  no-time kent u deze Jekko van binnen en buiten. Geschikt om elk project veilig en snel te voltooien.

Volledig elektrische minihijskranen

Jekko gelooft in het concept van elektrische minihijskranen.  De SPX 328 met lithium-ion accu’s garandeert een lange levensduur en een significant kortere oplaadtijd.
Daarnaast heeft het lithium-ion accupakket een langdurige en betere performance.

Kom vrijblijvend langs of bel één van onze adviseurs

Er is nog veel te vertellen over het presteren van deze machine, denk aan automatisch levellen, de verschillende jibs en de non-marking rupsbanden. Bel daarom vrijblijvend naar één van onze adviseurs via 088 4000 700 en boek een vrijblijvende demo in!

Minihijskraan leasen

Deze machine kunt u leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

SPX 328 vervangt SPX 312 en SPX 424

Deze minihijskraan vervangt de SPX 312 en SPX 424. Bent u in het bezit van een van deze kranen en heeft u hier een vraag over? Bel dan 088-4000700.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

48V / 220 Ah

Afstempeling

Automatisch

Bediening

Radiografisch

Eigen gewicht

vanaf 2.300 kg

Lier

730 tot 2.086 kg

Max. hellingshoek

12º / 20%

Max. hijscapaciteit

2.800 kg

Max. hijscapaciteit met jib

500 kg

Max. hijshoogte

10.40 m

Max. hijshoogte met jib

12.80 m

Max. vlucht

10.00 m