Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Kleurrijke Jekko SPX 650

De Jekko SPX 650 is letterlijk en figuurlijk een kleurrijke machine. Met een persoonlijke look and feel oogt de kraan bijzonder elegant.

Jekko SPX 650 minihijskraan

Het Italiaanse design komt ook bij dit nieuwe model bijzonder goed tot zijn recht. De afgelopen tijd zijn er veel kleurrijke Jekko SPX 650’s uitgeleverd. Neem gerust even de tijd om deze prachtige en kleurrijke kranen te bekijken. Welke kleurencombinatie staat u het meest aan? Neem contact op met een van onze adviseurs om uw persoonlijke voorkeuren te bespreken.

Wat maakt de Jekko SPX 650 kleurrijk? Wat verstaan we onder een “kleurrijke kraan”? We hebben het dan over kranen die veelkleurig zijn en veelkleurig staat voor “aanwezig” zijn en daarmee de aandacht trekkend. Aandacht trekken doet deze kraan in velerlei opzichten.

Overigens is de oranje-grijze kleurcombinatie nog steeds de populairste kleurcombinatie. Dat men vaak kiest voor standaardkleuren heeft te maken met de restwaarde van de kraan en uiteraard zijn de standaardkleuren ook wat goedkoper. Verder speelt de beschikbaarheid ook vaak een rol, kranen in standaardkleuren zijn doorgaans namelijk sneller leverbaar dan een kraan in bedrijfskleuren.

Verder is de kraan kleurrijk in prestaties. Met een hijshoogte van maximaal 23.50 meter en een maximale capaciteit van 5 ton een alleskunner. Hydraulisch afstempelen, hydraulisch uitschuifbare lier met capacitieit van 1.200 kg, handjib met capaciteit van 2.000 kg en volledige aandrijving op lithium-ion accu. Enkele kenmerken van deze kleurrijke Jekko SPX 650 minihijskraan.

De ideale kraan voor staalbouwers, glaszetters, de betonindustrie, machine- en industriële verhuizers, kortom voor alle bouwers die het vanaf vandaag nóg professioneler willen aanpakken!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel onze adviseurs op 088 4000 700 of mail uw vraag naar sales@hocap.nl.