Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Maak kennis met de nieuwe Smartlift SL309 Outdoor

Compact, sterk en veelzijdig.

Smartlift SL309 Outdoor

De Smartlift SL309 Outdoor is het nieuwste model in de range glasliften van Smartlift. Deze Smartlift is compact, sterk en wendbaar. De nieuwe Smartlift heeft een maximale hefcapaciteit van 350 kg en hefhoogte van 3.07 meter. Hét grote voordeel van deze glaslift is zijn formaat (tekst gaat verder onder de foto).

Smartlift SL309 Outdoor

Dankzij de kleinere afmetingen van de SL309 Outdoor kan de machine gemakkelijk van en naar locatie worden getransporteerd en past hij zelfs in een standaard bouwlift. Deze glasrobot heeft een korte draaicirkel van slechts 90 cm – perfect voor krappe terreinomstandigheden en interne paden.

De glasrobot kan worden ingeklapt tot een lengte van slechts 1.435 meter en past zoals gezegd gemakkelijk in een lift/bouwlift die op veel van de grotere bouwplaatsen van vandaag de dag te vinden zijn. Hij kan ook worden uitgerust met smallere voorwielen (non-marking), waardoor de breedte wordt verkleind en de glasrobot door deuropeningen van slechts 80 cm past.

Als u een vraag heeft over de nieuwe compacte glasrobot SL309 Outdoor, of een offerte wilt, kunt u contact opnemen met onze Smartlift-specialisten door te bellen naar 088-4000700 of door een e-mail te sturen naar sales@hocap.nl.