Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Bij HOCAP staan we altijd open voor nieuw talent. Op dit moment hebben we openstaande vacatures voor:

  • WERKPLAATS MONTEUR
  • TERREIN MEDEWERKER

Werkplaats monteur – als monteur werk je aan klantmachines die in de werkplaats klaar staan voor onderhoud of reparatie. Je hebt passie voor techniek en je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse machines. Je zorgt ervoor dat de machines van onze klanten optimaal inzetbaar zijn en goed blijven draaien. Als zij een probleem met hun machines hebben, kom jij in beeld. Als monteur heb je een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden, de ene keer ben je met iets elektronisch bezig en dan weer met iets mechanisch.

Terrein medewerker – als terrein medewerker ben je verantwoordelijk voor alles rond de loods en het terrein van HOCAP. Je ontvangt de klanten met een glimlach en zorgt ervoor dat ze snel en goed geholpen worden. Je helpt chauffeurs met laden lossen en zorgt ervoor dat de loods en het terrein er netjes bij liggen. Verder assisteer je collega’s bij de diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Kortom, als terrein medewerker heb je een grote verantwoordelijkheid en laat je alles op rolletjes lopen.

Meer informatie?
Neem contact op met Pieter Buitelaar via 088 – 4000 700. Mailen kan ook: pbuitelaar@hocap.nl of via onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.