Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Bij HOCAP staan we altijd open voor nieuw talent. Op dit moment hebben we openstaande vacatures voor:

  • MONTEUR
  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
  • TERREIN MEDEWERKER

Monteur – als monteur ben je dagelijks bezig in onze werkplaats om alle nieuwe en klantmachines weer op en top te maken. Je bent technisch aangelegd en hebt zin om veel te leren. Je werkt secuur en zorgt ervoor dat elke machine weer klaar staat voor de volgende ronde. Samen met je collega monteurs ga je voor het beste eindresultaat.

Administratief medewerker – als administratieve collega heb je contact met klanten en leveranciers en ben je thuis in de verschillende computersystemen. Een goede samenwerking vind je belangrijk. Je werkt nauw samen in een gezellig en enthousiast team. Daarom denk je regelmatig met collega’s mee over hoe de werkplaatsplanning het beste kan worden samengesteld. Je hebt intern vooral contact met de afdelingen service, sales en planning. Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met afwisselende werkzaamheden. Gezien de internationale contacten is beheersing van de Engelse taal een pre.

Terrein medewerker – als terrein medewerker ben je verantwoordelijk voor alles rond de loods en het terrein van HOCAP. Je ontvangt de klanten met een glimlach en zorgt ervoor dat ze snel en goed geholpen worden. Je helpt chauffeurs met laden lossen en zorgt ervoor dat de loods en het terrein er netjes bij liggen. Verder assisteer je collega’s bij de diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Kortom, als terrein medewerker heb je een grote verantwoordelijkheid en laat je alles op rolletjes lopen.

Meer informatie?
Neem contact op met Pieter Buitelaar via 088 – 4000 700. Mailen kan ook: pbuitelaar@hocap.nl of via onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.