Completer - altijd een geschikte machine
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Sneller - binnen 24 uur een offerte

Bij HOCAP staan we altijd open voor nieuw talent. Op dit moment hebben we openstaande vacatures voor:

  • ADMINISTRATIEF/SECRETARIEEL MEDEWERKER
  • TERREIN MEDEWERKER
  • OPROEPCHAUFFEUR BE

Administratief/secretarieel medewerker – wij zoeken een enthousiaste collega ter invulling van een vacature in ons werkplaatskantoor. Als administratief/secretarieel medewerker heb je contact met klanten en leveranciers en ben je thuis in de computersystemen. Wij bieden jou als secretaresse een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden. Gezien de internationale contacten is beheersing van de Engelse taal een pre.

Terrein medewerker – als terrein medewerker ben je verantwoordelijk voor alles rond de loods en het terrein van HOCAP. Je ontvangt de klanten met een glimlach en zorgt ervoor dat ze snel en goed geholpen worden. Je helpt chauffeurs met laden lossen en zorgt ervoor dat de loods en het terrein er netjes bij liggen. Verder assisteer je collega’s bij de diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Kortom, als terrein medewerker heb je een grote verantwoordelijkheid en laat je alles op rolletjes lopen.

Oproepchauffeur BE – als oproep chauffeur ga jij op pad om onze producten bij de klant te bezorgen. Elke dag is weer anders, omdat je altijd een andere route rijdt. Je levert bestellingen af door heel Nederland en België. Je vormt het visitekaartje van het bedrijf, dus een klantvriendelijke instelling is van groot belang tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Als oproep chauffeur heb je flexibele werktijden en -uren, het is belangrijk dat je op oproepbasis beschikbaar bent en dat je je snel aan kunt passen.

Meer informatie?
Neem contact op met Pieter Buitelaar via 088 – 4000 700. Mailen kan ook: pbuitelaar@hocap.nl of via onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.