Artikelnummer: 2ae7a6cb6f31 Categorie├źn:

Easylift RA15

Spinhoogwerker met 15 meter werkhoogte en een werkbereik van 7 meter. Met 80 centimeter breed en elektrisch werken zeer geschikt voor zowel binnen als buiten werkzaamheden.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Werkhoogte
15.00 m
Eigen gewicht
2.000 kg
Alle eigenschappen
  • Verbreedbare rupsen
  • Allround inzetbaar
  • Verkrijgbaar met Lithium accu

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Laat u verbazen door deze compacte Easylift RA15 spinhoogwerker! Met een transportlengte van 4,51 meter en een breedte van 0.80 meter is de Easylift een gewilde machine voor schilders en verhuurbedrijven. Eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen door het lage eigen gewicht.

Standaard is de Easylift RA15 voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Daarnaast zijn de rupsen standaard verbreedbaar, wat resulteert in een hogere bodemvrijheid. Door deze optie is de spinhoogwerker breed inzetbaar op ruw en ongelijk terrein. Als extra optie kan worden gekozen voor non-marking rupsbanden. Deze banden laten geen rubber sporen achter en daarom uitermate geschikt voor binnenwerken.

De Easylift RA15 spinhoogwerker valt vooral op door de prijs/prestatieverhouding. Gegarandeerd lange levensduur door gebruik van robuust materiaal en stevige constructies.

Wat kenmerkt een EASYlift?

In goed Nederlands staat easy voor simpel. Dit begrip kenmerkt het concept van Easylift. Allereerst zijn de Easylift spinhoogwerkers standaard uitgerust met een hydraulische bediening. Dit staat symbool voor de eenvoudige besturing. Door de simpele bediening is de machine een ideale machine voor verhuurders. Iedereen kan er namelijk mee werken. Ten tweede kent deze Easylift RA15 spinhoogwerker een simpele en tegelijk oerdegelijke opbouw. De techniek die in de hoogwerker wordt gebruikt is rechttoe rechtaan. Daardoor is de hoogwerker weinig storingsgevoelig. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder aantrekkelijk. Gemakkelijk zien wat u koopt en uiteraard waar voor uw geld.

Op zoek naar een grote model in de serie van spinhoogwerkers? Kijkt u eens bij deze 13 meter of deze 19 meter spinhoogwerker!

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Honda benzine 9,6 kW / Hatz diesel 7.3 kW

Aandrijving - Elektrisch

230V Elektromotor / Lithium

Afstempeling

Zelfnivellerend

Bediening

Hydraulic control

Eigen gewicht

2.000 kg

Max. capaciteit

230 kg

Platformafmetingen

1.40 x 0.70 m

Platformhoogte

13.00 m

Platformrotatie

60°

Rotatie

360°

Stempelafmetingen

2.94 x 2.98 m

Transportafmetingen

3.81 x 1.10 x 2.00 m

Werkhoogte

15.00 m