Artikelnummer: 93ae6f1d85f8 Categorieën:

GEDA Steigerlier STAR 250 Comfort

GEDA Steigerlier met bovenmontage voor versneld en veilig vervoeren van bouwmaterialen.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
250 kg
Aandrijving
230V
Alle eigenschappen
  • Bovenmontage
  • Geschikt voor elke bouw
  • Diverse accessoires

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De GEDA Steigerlier STAR 250 Comfort wordt boven aan de steiger bevestigd. Werkhoogte varieert van 25 tot 50 meter. De steigerlier is een ideaal hulpmiddel in de bouw mede doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk op te bouwen is. GEDA steigerlieren worden sinds jaar en dag ingezet op de bouwplaats voornamelijk bij steigerbouwers. De elektrische lier heeft een hefsnelheid van 22 meter per minuut. Verder zorgen de beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging voor veilig werken op de bouwplaats.

Een brede keuze aan accessoires maakt de GEDA steigerlier STAR 250 Comfort een gewaardeerd werkpartner. Of het nu gaat om steigermateriaal, beladen kruiwagens, bakken of ander bouwmateriaal. GEDA steigerlieren zijn al decennia bekend in de bouwsector en zorgen met een druk op de knop voor eenvoudig en efficiënt materiaaltransport.

De volledig elektrische steigerlier wordt geactiveerd als de 230V stekker is aangesloten.

Elke bouwlier is uit te breiden met diverse accessoires en daarom geheel naar eigen hand te zetten. Veel gekochte artikelen bij een GEDA steigerlier met bovenmontage is de emmerbeugelkantelkubel of de stenenkorf.  Aan te raden is om bij de koop van een steigerlier de steigerbevestiging af te nemen.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Eigen gewicht

47 kg

Max. capaciteit

250 kg

Max. hefhoogte

50 m

Max. hefsnelheid

28 m/min