Artikelnummer: 93ae6f1d85f8 Categorieën:

GEDA Steigerlier STAR 250 Comfort

Bent u op zoek naar een manier om materialen eenvoudig langs de steiger omhoog te brengen? Bekijk dan deze GEDA steigerlier met 250 kg hefcapaciteit en een maximale hefhoogte van 50 meter.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hefcapaciteit
250 kg
Hefhoogte
50 m
Alle eigenschappen
 • Montage op gewenste hoogte aan de steiger
 • Geschikt voor elke bouw
 • Duitse degelijkheid

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een manier om materialen eenvoudig langs de steiger omhoog te brengen? Bekijk dan deze GEDA elektrische steigerlier met 250 kg hefcapaciteit en een maximale hefhoogte van 50 meter. Deze GEDA Steigerlier STAR 250 Comfort wordt boven aan de steiger bevestigd. Werkhoogte varieert van 25 tot 50 meter. De steigerlier is een ideaal hulpmiddel in de bouw mede doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk op te bouwen is. GEDA steigerlieren worden sinds jaar en dag ingezet op de bouwplaats voornamelijk bij steigerbouwers. De elektrische lier heeft een hefsnelheid van 22 meter per minuut. Verder zorgen de beveiliging tegen overbelasting en de slappe kabelbeveiliging voor veilig werken op de bouwplaats.

Een brede keuze aan accessoires maakt de GEDA steigerlier STAR 250 Comfort een gewaardeerd werkpartner. Of het nu gaat om steigermateriaal, beladen kruiwagens, bakken of ander bouwmateriaal. GEDA steigerlieren zijn al decennia bekend in de bouwsector en zorgen met een druk op de knop voor eenvoudig en efficiënt materiaaltransport.

De volledig elektrische steigerlier wordt geactiveerd als de 230V stekker is aangesloten.

Elke bouwlier is uit te breiden met diverse accessoires en daarom geheel naar eigen hand te zetten. Veel gekochte artikelen bij een GEDA steigerlier met bovenmontage is de emmerbeugelkantelkubel of de stenenkorf.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Eigen gewicht

47 kg

Max. capaciteit

250 kg

Max. hefhoogte

50 m

Max. hefsnelheid

28 m/min

 • Waarvoor gebruik ik een steigerlier?

  Een steigerlier is bedoelt om materialen langs de steiger omhoog te brengen.

 • Hoe monteer ik een steigerlier met bovenmontage?

  Voor de montage van de steigerlier met bovenmontage dient u eerst de steigerbevestiging te monteren aan de steiger (op gewenste hoogte). Vervolgens tilt u de motorunit in de draagpinnen van de steigerbevestiging. De complete steigerlier wordt naar de steiger gezwenkt.  Een steigerlier is niet bedoelt voor montage aan een aluminium steiger.

 • Hoelang duurt het monteren van een GEDA steigerlier?

  Het monteren van een GEDA steigerlier neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag.

 • Waarom een steigerlier van GEDA?

  Een steigerlier bespaart tijd, geld en uw rug. GEDA staat al bijna 100 jaar bekend als betrouwbaar partner en producent van bouwliften. Een steigerlier gaat met gemak 20 tot 30 jaar mee. Een investering voor jaren!