Vragen?

Stel ze gerust

088 4000 700

Bel me terug

Uw aanbieder van hoogwerksystemen, glastransport en hijskranen

HOCAP is uw aanbieder van hoogwerksystemen, glastransport en hijskranen. Voor Nederland en België. U kunt bij HOCAP terecht voor topkwaliteit bouwkranen, minihijskranen, hoogwerkers, (glas)liften, glaszuigers, aanhangerkranen en kraantoebehoren. Zowel nieuw als occasion. HOCAP staat bekend om de goede service, het eerlijke advies en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt HOCAP in Buren, Gelderland.

Jarenlange ervaring met werken op hoogte

HOCAP heeft jarenlange ervaring met werken op hoogte. Dat merkt u aan alles. Aan ons brede, kwalitatief hoogstaande assortiment hoogwerksystemen, glasliften, minihijskranen en kraan benodigdheden. Aan ons ter zake kundige advies. En aan de service die wij bieden. Wij beschikken niet alleen over een eigen werkplaats met ervaren, goed opgeleide monteurs. U kunt ook profiteren van onze mobiele servicedienst. En ook onze adviseurs komen overal. Voor een adviesgesprek, of voor een demonstratie.

Waarom HOCAP?

  •   Omdat u bij HOCAP alles vindt voor veilig werken op hoogte. Van bouwkranen tot minihijskranen, van hoogwerkers tot (glas)liften.
  •   Omdat u bij HOCAP verzekerd bent van hoge kwaliteit, uitstekend advies en concurrerende prijzen.
  •   Omdat de service van HOCAP niet stopt bij de koop. Zo kunt u profiteren van prettig geprijsde service- en onderhoudscontracten. Zowel in Nederland als in België.

Kwaliteitskeurmerk

De machines van HOCAP hebben een CE-markering en zijn gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie.

Een offerte aanvragen? Of een demo-afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download hier onze Algemene Voorwaarden HOCAP

HOCAP
Lange Hofstedestraat 7
4116 EX  BUREN (GLD.)

T: 088 – 4000 700
E: info@hocap.nl

KVK: 50380699
BTW-nr: NL8226.87.264.B01
Bankrekeningnr: NL50RABO0316099457

Linkedin

Onze Merken

HOCAP levert onderstaande merken met garantie