GEDA Goederenlift 200Z

Weinig ruimte voor een bouwlift? Deze GEDA goederenlift 200Z heeft weinig opstelruimte nodig en is daarom zeer geschikt langs de steiger in de binnenstad en op trottoirs. De lift wordt veelal ingezet bij renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Volledige omschrijving

Configureer deze set:

Artikelnummer: ffb531ebe1c1 Categorieën:

GEDA Goederenlift 200Z

Prijs op aanvraag
Offerte ontvangen

Verstuur je aanvraag voor 'GEDA Goederenlift 200Z'

Gekozen opties:

Hidden
Hidden
(Vereist)
Hidden
Hefcapaciteit
200 kg
Aandrijving
230V
Alle eigenschappen
  • Opbouwhoogte tot 35 m
  • Minimale opbouwtijd
  • Compact en licht

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

GEDA muurbeugel 200z
GEDA transportbeugel 200z
Verlengkabel GEDA ladderlift

Omschrijving

De GEDA 200Z is een compacte en lichte goederenlift/tandheugellift. Deze goederenlift kan maximaal 200 kg tillen en heeft een hefsnelheid van 25m/min. De afmetingen van het platform zijn 1.40 x 0.80 meter. De totale opstelling neemt maar 1.50 bij 1.50 meter in beslag. De lift wordt parallel aan de steiger/gevel gebouwd. Ideaal als er weinig ruimte beschikbaar is op de bouwplaats. De GEDA 200Z goederenlift is op te bouwen tot maximaal 35 meter hoogte.

Toepassing

Een goederenlift is op elke bouwplaats te zien en dus geschikt voor bouw, renovatie en restauratie werkzaamheden. Deze goederenlift wordt vaak gebruikt waar ruimte schaar is, te denken aan liftschachten of waar gebouwen dicht langs de openbare weg staan. De bouwlift is ontworpen om gemakkelijk te onderhouden en te repareren en zorgt voor een soepel en efficiënt materiaaltransport op bouwplaatsen.

Opbouw en montage

Een GEDA goederenlift wordt opgebouwd met verschillende mastdelen van 2 en 1 meter. Middels een handig vergrendelingssysteem worden de mastdelen vastgezet. Met de handzame aluminium mastdelen van 2 en 1 meter kan de liftmonteur de liftmast zonder kraan opbouwen vanaf het liftplatform. Eerst wordt de basisunit met platform waterpas gezet op de grond en geankerd aan de gevel. Nadat de bouwlift op de juiste plaats staat, worden de mastdelen gemonteerd. Per 4 mastlengte dient geankerd te worden. Nadat de juiste opbouwhoogte is bereikt, worden naar wens etagehekken en etage afslagen gemonteerd.

Voordelen van de GEDA 200Z

  • 90 graden draaibaar platform voor eenvoudig laden en lossen op de etages
  • Licht gewicht onderdelen (platform weegt slecht 44 kg)
  • Snelle (de)montage
  • Werken op 230V
  • Ruimtebesparend

GEDA Goederenlift 200Z kopen

Het is van belang dat u de juiste goederenlift kiest voor uw werksituatie en daarom goed advies ontvangt. Voor advies en de scherpste prijs belt u direct naar 088 4000 700. Wij staan u graag te woord.

Waarom een GEDA? 

GEDA is onbetwist nummer één in de markt van liften. Met meer dan 90 jaar kwaliteit en innovatie staat het merk hoog aangeschreven bij bedrijven binnen en buiten Europa. GEDA heeft een unieke plaats in de wereld van bouwliften behaald door continue levering van hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

230V

Max. capaciteit

200 kg

Max. hefhoogte

35 m

Max. hefsnelheid

25 m/min

Platformafmetingen

1.40 x 0.80 x 1.10 m

Platformrotatie

90°