Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Schilderen is vakwerk! En vakwerk vraagt om het juiste personeel en het beste materieel. Al met al zorgt dit voor schilderwerken zoals Vink Schilderwerken dat doet. Volgens familierecept!

Vink Schilderwerken, al meer dan 65 jaar een begrip

Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud is opgericht in 1953 en daarmee een begrip in de markt van schilderen. Het bedrijf oogst vanaf de dag van oprichting tevreden klanten. Aan het roer staat Ewoud Vink. Zoon van de zoon van de oprichter. Het familierecept is van belang voor het bedrijf. Korte lijnen, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit alles doen ze met verve!

Met meer dan 40 werknemers is het stabiele schildersbedrijf werkzaam in de regio rondom Utrecht en Amsterdam. Met professioneel personeel is het bedrijf werkzaam in diverse sectoren, denk aan de zakelijke markt, overheid gerelateerde projecten, kerken, molens en op de particuliere markt.

Spinhoogwerkers van HOCAP

Voor het materieel is Vink Schilderwerken bij HOCAP uitgekomen. Sinds enige jaren doen beide bedrijven zaken met elkaar. Vink Schilderwerken is eigenaar van een aantal prachtige spinhoogwerkers. De CELA DT25s is dé spinhoogwerker voor schilders. Deze spinhoogwerker is uniek dankzij haar mastconstructie in combinatie met de compacte transportmaat en het lage eigen gewicht. De hoogwerker weegt namelijk slechts 2.950 kg en is 80 cm breed. Verder is de dubbele telescoopmast ideaal voor schilders. Deze hoogwerker kan verticaal 14 meter hoogte behalen en vanaf dat punt nog 11 meter horizontaal reiken met een draaibereik van 360 graden. Verder is er geen uitzwaai op de ondermast. Dit maakt werken langs een gevel of weg mogelijk.

Ze laten het graag aan u zien!

Motto van Vink Schilderwerken: We houden er niet zo van op te scheppen over onze kwaliteit, we laten het liever zien. Staat Vink binnenkort met haar spinhoogwerker en een pot verf bij u voor de deur?

CELA DT25s Vink Schilderwerken