Artikelnummer: b4851a970683 Categorieën:

Jekko JF 545

Beestachtig vermogen, relatief compact en uit te rusten met een fly-jib. Bent u klaar voor het grote werk? Ontdek de Jekko JF 545 autolaadkraan.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Hijshoogte
32.50 m
Hijscapaciteit
15.500 kg
Alle eigenschappen
  • Maximale capaciteit
  • Krachtigste in zijn klasse
  • Uitgerust met fly-jib

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

De Jekko JF 545 minihijskraan, krachtpatser op het bouwterrein! De Jekko JF 545 is een geweldenaar onder de compactkranen. De JF 545 is een 54 tonmeter kraan met een Fly-Jib en een enorme reikwijdte van ruim 32.50 meter. Daarnaast heeft de kraan een maximale hefcapaciteit van 15,5 ton. Daardoor kan deze kraan meer tillen dan zijn eigen gewicht. Een kniktelescopische autolaadkraan op een rupsonderstel. Fabrikant Jekko laat de toekomst van kranen zien!

Wat maakt deze autolaadkraan verder uniek?

Ten eerste de Fly-Jib van de kraan. Deze jib kan in een negatieve hoek gezet worden ten opzichte van de hoofdmast. Een must voor machine verhuizers en zware hijsklussen in beperkte ruimtes. In combinatie met een 380V aansluiting voor werken op stroom en een zeer variabel stempelprogramma is de kraan uitermate geschikt voor inpandige werkzaamheden.

Vervolgens beschikt deze kraan over een radiografische bediening. Daarnaast is ook de handbediening aanwezig op de compacte autolaadkraan. De kraan kan worden uitgebreid met een glasmanipulator. De Jekko JF 545 minihijskraan heeft een 360 graden rotatie en kan tot 20 graden helling rijden.

Ten laatste is deze autolaadkraan JF 545 uitgerust met een KUBOTA dieselmotor en een elektromotor. In combinatie met de sterke staal met kunststof blokken zorgt dit ervoor dat deze machine op elk soort terrein ingezet kan worden.

Samengevat beschikt de Jekko JF 545 over een compleet pakket aan functionaliteiten. De robuuste mastconstructie, compacte stempelafmeting geeft de JF 545 dé eigenschappen die men mag verwachten van een minihijskraan. Download onze brochure om nog meer te ontdekken over deze machine!

Recent heeft Jekko haar nieuwe model geïntroduceerd, de Jekko JF 545 V-max. Deze kraan beschikt over een boomgrijper en zaag. Bent u werkzaam in de groene sector en is bosonderhoud onderdeel van uw takenpakket? Dan is deze JF 545 V-max de overweging waard. Vraag vrijblijvend hier onze informatie op en bekijk de onderstaande foto galerij voor meer informatie.

Voor bediening van deze kraan is een TCVT-certificaat vereist. Wilt uw nog meer ontdekken over deze kraan? Vraag onze adviseurs voor een vrijblijvende demo.

Deze machine kunt u leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

 

Eigenschappen

Aandrijving - Brandstof

Kubota V3307-CR-TE4B

Bediening

Radiografisch

Eigen gewicht

13.700 kg

Max. hellingshoek

20°

Max. hijscapaciteit

15.500 kg

Max. hijscapaciteit met jib

3.000 kg

Max. hijshoogte

18.50 m

Max. hijshoogte met jib

30.30 m

Max. vlucht

28.00 m

Rijsnelheid

2,5 km/h

Rotatie

360°

Rupsen

Staalblokken

Stempelafmetingen

6.73 x 6.73 m

Transportafmetingen

5.46 x 1.84 x 2.83 m