Completer - altijd een geschikte machine
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Sneller - binnen 24 uur een offerte

Leasen bij HOCAP

Op zoek naar een simpele en snelle manier om lease te regelen? Lees de ervaringen die wij hebben met het afsluiten van een leaseovereenkomst.

De lage landen lease

Bij lease wordt een bedrijfsmiddel gefinancierd voor een periode die de klant zelf kan kiezen, meestal tussen de 24 en 72 maanden. Het bedrijfsmiddel wordt hierbij gefinancierd door de leasemaatschappij. De dealer, HOCAP, levert vervolgens het bedrijfsmiddel aan uw klant. De klant betaalt daarvoor elke maand een vast bedrag.

Lease aanbieden aan uw klant

‘’Waarom u beter kunt leasen in plaats van het totale bedrag van het bedrijfsmiddel in één keer betalen?’’. Goede vraag. Met lease beschikt u over die minihijskraan zonder in één keer het complete bedrag te investeren. Door al gebruik te maken van het bedrijfsmiddel, kan deze bijvoorbeeld inkomsten realiseren. Daarmee behoudt u niet alleen financiële ruimte, maar er wordt ook ruimte gecreëerd om méér te investeren. Het bedrijfsmiddel moet binnen een bepaalde termijn zijn terugbetaald, maar de klant heeft wél de vrijheid om deze termijnen zelf te kiezen. Bovendien is er de mogelijkheid om aan te betalen. Hierdoor wordt het maandbedrag lager.

Accountmanager Jos de Vries vertelt erover: “We krijgen veel klanten over de vloer voor bijvoorbeeld minihijskranen en hoogwerkers. Vorige week kwam er een klant op bezoek die geïnteresseerd was in een minikraan. Dat zijn dure machines, prijzen liggen al snel tussen de €50.000,- en €100.000,-. De klant had dit geld niet direct voorhanden.”

Het verkoopgesprek hield niet op bij dit punt: “De klant wilde wel graag de machine hebben. Op dat moment bracht ik lease ter sprake. Een hulpmiddel waarmee de betaling wordt gespreid. In zo’n geval beschikt de klant direct over de machine en HOCAP- als leverancier – heeft direct het geldbedrag binnen. Na een bepaalde tijd is de machine afbetaald en wordt de klant eigenaar.”

Na het verkoopgesprek proosten beide partijen op een afgeronde deal!