Artikelnummer: 48b687e5cfd3 Categorieën:

Transport carrier 1200R

Veel en zwaar werk verrichten? Verlicht uw werkzaamheden en bespaar uw rug. Ga voor veilig, snel en efficiënt werken met de rupscarriers van HOCAP.

Volledige omschrijving
Prijs op aanvraag
Capaciteit
1.200 kg
Eigen gewicht
340 kg
Alle eigenschappen
  • Past door iedere deur
  • Radiografisch bedienbaar
  • Draaibaar platform

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte

Klanten beoordelen ons met 4.9 uit 5 sterren

Omschrijving

Deze compacte rups aangedreven transport dolly is erg wendbaar en verplaatst met gemak tot wel 1.200 kg en is maar 75 centimeter breed en 36 cm hoog. Dit betekent dat de rupscarrier stabiel is en een laag zwaartepunt heeft. De transport dolly is op elke terrein inzetbaar. Zowel op steen, zand als modder. Door het spat- en waterdichte concept is deze transportdolly geschikt voor elk werk.

Moeiteloos transport

Dit compacte transporthondje kunt u met één hand besturen. Dit is mogelijk door de radiografische bediening. Dit model heeft proportionele rijbediening, tot maximaal 3 km/h. De volledig elektrisch aangedreven transportcarrier is voorzien van rups tracks en kan op een helling tot 45° rijden. Dit betekent dat de Transport Carrier 1200R met gemak een trap kan beklimmen. Zelfs op de maximale hellingshoek verplaatst deze machine nog 300 kg.

Rijden gaat erg gemakkelijk met deze machine. Om rijcomfort te optimaliseren is er sprake van een smooth-brake. Dit zorgt ervoor dat de lading niet verschuift wanneer afgeremd wordt. De machine is voorzien van veiligheidslichten.

Welke voordelen biedt het u?

Een rupscarrier neemt voor u het zware werk in handen. Het zorgt ervoor dat u geen vervelende blessures oploopt door verkeerd of te zwaar tillen. Hierdoor kunt u langer en gezonder blijven werken. Waar andere machines niet kunnen komen, komt deze rupscarrier wel. De rupscarrier is op elk terrein inzetbaar en kan zowel door een nauwe ingang als door modder of zand.

Draaibaar platform

De Transportcarrier 1200R is optioneel verkrijgbaar met een draaibaar platform welke elke 90 graden een vergrendeling heeft of continu draaibaar is. Daarom uitermate geschikt om uw project tot een succes te maken. Het A-frame platform wat op deze machine gemonteerd kan worden is uitermate geschikt voor glaswerk. Daarom goed te gebruiken in combinatie met een indoor of outdoor model van Smartlift.

Transport Carrier

Samengevat is deze machine een compacte alleskunner voor zware lasten op de bouw. Benieuwd wat Tracked Carrier voor u kan betekenen? Boek een demo of kom langs in onze showroom.

Deze machine kunt u leasen tegen een scherp maandelijks tarief. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Aandrijving - Elektrisch

Accu 24V / 115Ah

Acculader

230V

Actieradius

8h

Bediening

Radiografisch (propotioneel)

Eigen gewicht

340 kg

Klimvermogen

45°

Max. capaciteit

1.200 kg

Oplaadtijd

8h

Platformafmetingen

1.12 x 0.74 m (uitgeschoven 1.70 m)

Platformrotatie

Ja, vergrendeling per 90° (optioneel)

Rijsnelheid

3 km/h

Rupsen

Rubber