Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine
Na de koop van een machine is aftersales van groot belang. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat is. Aftersales manager Pieter Buitelaar

Onderhoud en keuring

Goed en regelmatig onderhoud aan uw machine is essentieel voor een optimale inzetbaarheid en betrouwbaarheid.

Bij HOCAP bent u ook na de koop verzekerd van passende service en deskundig advies. Dit komt doordat wij beschikken over een eigen werkplaats met ervaren, goed opgeleide monteurs en omdat u kunt profiteren van onze mobiele servicedienst. HOCAP heeft een breed aanbod onderdelen en accessoires voorradig. Vraag gerust naar onderdelen voor uw glaslift, glaszuiger, hoogwerker, bouwliften, minihijskraan of bouwkraan.

Vanuit ons kantoor aan de Lange Hofstedestraat in Buren stellen wij persoonlijk en snel advies als prioriteit. Dit gebeurt door klanten telefonisch dan wel in de showroom of werkplaats vakkundig te woord te staan.

Keuring en onderhoud van machines bij HOCAP

In de werkplaats

Naast ons kantoor bevindt zich de showroom. In onze showroom staan altijd diverse machines opgesteld. Door de jaren heen hebben wij een compleet productportfolio weten samen te stellen. In onze werkplaats voeren wij dagelijks reparaties uit en keuren wij klantmachines. Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en werken met de grootste zorg en aandacht aan al de machines.

Keurmerken en certificaten

Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en bevoegd om de meeste machines aan een keuring te onderwerpen. Hoogwerkers en kranen worden gekeurd in samenwerking met een onafhankelijke keuringsinstantie. Indien gewenst kunnen wij u opnemen in ons ‘Keuringsportaal’ waar u met het door u gewenste interval een keuring en onderhoudsschema kunt afstemmen.