Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Veilig zonnepanelen plaatsen met een GEDA ladderlift

Wil jij veilig zonnepanelen plaatsen en ben je op zoek naar een passend, veelgebruikt hulpmiddel? Werken met een GEDA ladderlift is dé manier om zonnepanelen op een efficiënte manier te transporteren.

GEDA solarlift

Zonnepanelen plaatsen is nog steeds een goede business. Elk jaar worden er steeds meer zonnepanelen geplaatst. In veel gevallen gebeurt dit op een onveilige manier, waardoor elk jaar ook meerdere ongelukken plaatsvinden. Dit kan toch beter!? Het is van groot belang ervoor te zorgen dat je over het juiste materieel beschikt om de zonnepanelen te kunnen plaatsen. Het gebruik van een GEDA ladderlift kan de arbeidsefficiëntie verbeteren en het risico’s op letsel verminderen.

De installatie van zonnepanelen is een fysiek inspannend werk. De Arbeidsinspectie publiceerde recent een artikel over onveilige situatie bij het installeren van zonnepanelen. Het gebruik van een GEDA ladderlift om de zonnepanelen te transporteren draagt bij aan de vermindering van blessures en de kans op beschadiging van panelen.

GEDA accu solarlift

GEDA zonnepanelenlift

Bij HOCAP vind je een uitgebreid assortiment zonnepanelenliften. Voor de particuliere projecten (5-30 zonnepanelen) is een GEDA accu ladderlift ideaal. De GEDA accu ladderlift kenmerkt zich door een snelle opbouw en lichtgewicht constructie.

Voor grote projecten (25 of meer zonnepanelen) is het gebruik van een GEDA ladderlift op 230V handig. Het voordeel van deze lift is dat de lift niet afhankelijk is van een accubron maar van stroom, waardoor lang werken gegarandeerd is.

Gebruik van een GEDA zonnepanelenlift

Het is belangrijk om de GEDA ladderlift op een stabiele ondergrond te plaatsen. De zonnepanelen moeten goed vastgemaakt worden om te voorkomen dat ze tijdens het transport verschuiven of vallen. Er moet ook rekening gehouden worden met de maximale capaciteit van de ladderlift. Deze is bij de GEDA accu ladderlift 120 kg, bij de GEDA 200 Standard 200 kg en bij de GEDA 250 Comfort 250 kg. Alle modellen zijn speciaal uitgerust met een zonnepanelenplatform met rubberen randen om de zonnepanelen zonder beschadigingen het dak op te krijgen.

GEDA biedt diverse modellen met verschillende laadcapaciteiten en hefhoogten, variërend van enkele meters tot maximaal 20 meter hoogte. De ladderliften worden in het geval van een acculift bedient met een radiografische bediening en in het geval van de overige ladderliften met een draadbediening. De GEDA ladderliften zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en zijn ontworpen om zware werkzaamheden uit te kunnen voeren en om langdurig gebruikt te worden, tot wel 30 jaar! De GEDA ladderliften hebben een grote flexibiliteit en veelzijdigheid en kunnen daardoor eenvoudig verplaatst worden van de ene naar de andere locatie.  Dit kenmerkt zich doordat alle onderdelen demontabel zijn.

Een groot voordeel is dat alle ladderliften bij HOCAP op voorraad zijn. Beslis je vandaag om veiliger te werken? Dan heb je binnen 2 werkdagen een GEDA ladderlift in huis. Wacht niet langer en bel 088-4000700 of mail sales@hocap.nl voor passend advies en de scherpste prijs.

GEDA solarlift
  • Hidden
  • Hidden