Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

De nieuwe Jekko SPX 650 minihijskraan

De Jekko familie breidt zich steeds verder uit. De nieuwe Jekko SPX 650 minihijskraan is de nieuwste toevoeging in de range van volledig elektrische kranen. Een beest van een kraan met ongekende mogelijkheden!

Jekko Minihijskraan SPX650

Daar is ‘ie dan! De gloednieuwe en volledige elektrische Jekko SPX 650 minihijskraan. Met een maximale capaciteit van 5.000 kg en een maximale hijshoogte van 23.50 meter een ware alleskunner.

MASTCONSTRUCTIE

De Jekko SPX 650 beschikt over een vijfdelige telescopische hoofdmast waardoor u tot op de millimeter nauwkeurig kan hijsen. Deze mast in combinatie met de LMI maken van deze kraan een betrouwbare krachtpatser. De minihijskraan is standaard uitgerust met een hydraulische, uitschuifbare jib. De hydraulische jib heeft een capaciteit van 1.200 kg. Naast de hydraulische jib is ook een runner jib aanwezig. De runner jib heeft een capaciteit van 2.000 kg.

Jekko Minihijskraan SPX650

Wat bijzonder is aan de nieuwe SPX 650 is het variabele stempelsysteem. De nieuwe kraan maakt gebruik van het nieuwe hydraulische systeem van de SPX 1280 met volledig gelijktijdige bediening van maximaal vier functies. Daarbij beschikt het nieuwe systeem over automatische detectie en een belastingberekening. De stempelafmetingen variëren van een 2.90 meter tot 4.50 meter breedte. De afstempeling is in een X-constructie. Dit betekent dat de stempelafmetingen zo minimaal mogelijk zijn gebleven. De stempelpoten zijn hydraulisch bedienbaar en kunnen van 0 tot 72 graden zwenken. Eenmaal afgestempeld is het mogelijk de rupsbanden de verbreden van 0.98 meter naar 1.38 meter.

Jekko Minihijskraan SPX650

Boek een demo

We laten deze kraan graag aan u zien. Bel direct 088 4000 700 of vul het contactformulier in.