Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Glasstec 2022

Werkzaam in de glassector? Dan is Glasstec 2022 zeker een bezoekje waard. Ook dit jaar zijn diverse leveranciers van HOCAP weer aanwezig waaronder Wirth en Smartlift. In dit nieuwsartikel lichtten we de beursdeelname van Wirth toe.

Glasstec 2022 HOCAP

Glasstec is een toonaangevende internationale beurs met 1276 exposanten uit 50 landen en 42.600 vakbezoekers uit 126 landen. Laat u inspireren door de aanbiedingen en ontwikkelingen van de toonaangevende bedrijven wereldwijd. Hier worden trends gezet die de toekomst van glas zullen veranderen. Glasstec is al tientallen jaren de toonaangevende ontmoetingsplaats voor technische ontwikkelingen in de branche. De unieke presentatie, gekoppeld aan het nieuwe, grensverleggende congresconcept op de glasstec-conferentie, maakt de beurs tot een absolute hotspot.

Wat maakt het bezoek de moeite waard? Wat ons betreft is dat het brede aanbod aan vacuümheffers. Zo zijn er verschillende modellen uit onze serie met standaard glaszuigers te zien, zoals de GL-N 800, de GL-N 400/300 en de GL-LN 600. In de serie met premium glaszuigers worden de GL-M 600 en de GL-M 800 gepresenteerd. Verder is er een glasmanipulator te zien en uiteraard vele andere tools.

Van 20 september tot en met 23 september kunt u de Wirth vacuümheffers bewonderen in hal 10, stand C38. De beurs wordt gehouden in Düsseldorf. Vrijdag 23 september zullen er vertegenwoordigers van HOCAP op de beursvloer zijn om een ieder te ontmoeten. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en tickets. Bel gerust met 088 4000 700 of stuur een e-mail naar sales@hocap.nl.