Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

MATEXPO 2023

MATEXPO viert haar 40e editie! De vakbeurs voor bouwmaterieel, viert haar 40e editie van 6 t/m 10 september 2023 in Kortrijk Xpo. Bezoek de beurs en laat u informeren over het assortiment van Smartlift op stand nummer 187, een binnenstand.

MATEXPO 2023

Monument onder de beurzen

MATEXPO is een monument onder de beurzen. Al 40 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als MATEXPO. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers.

Redenen voor bezoek

  • Vaste waarde in de professionele bouwindustrie
  • Overzichtelijk en vooral zeer volledig aanbod
  • Ruim 13 ha machines voor wegenbouw, burgerlijke bouwkunde en bouwvoertuigen
  • Meest recente toepassingen rond recyclage, milieu, reiniging en goederenbehandeling
  • Talrijke demo’s en testmogelijkheden
  • Lezingen en colloquia over actuele thema’s
  • Persaandacht en exposanten in de kijker door de uitreiking van awards voor meest innovatieve exposant (Innovation Award), de meest groene aanpak (Green Award) en de veiligste toepassing (Safety Award)

Hoogstpersoonlijk

U kunt ons vinden op stand nummer 187, een binnenstand. Tijdens de beurs staan we u graag hoogstpersoonlijk te woord. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Maak kennis met verschillende, nieuwe modellen uit het Smartlift assortiment. Het gaat om de volgende modellen: