Sneller - binnen 24 uur persoonlijk contact
Persoonlijker - direct een adviseur spreken
Completer - altijd een geschikte machine

Verhuizen gaat makkelijker met de verhuislift van HOCAP

Voor het juiste materieel voor verhuizen van goederen en inventaris bent u bij HOCAP aan het juiste adres. De GEDA verhuisliften zijn ideaal voor het verplaatsen van inventaris en inboedel.

Met een meubellift wordt zwaar meubilair of onhandig formaat inboedel perfect naar de juiste verdieping getransporteerd. Dit kan wel tot 20 meter hoogte! Dit kan buitenaf maar ook van binnenuit. Door de compacte opstelplaats overal in te zetten. Zelfs op ongelijk terrein is deze GEDA Verhuislift inzetbaar. De lift kan zowel op de stenen opgesteld worden als in het trappenhuis van bijvoorbeeld een flatgebouw. Allround inzetbare lift.

Online bestellen in de HOCAP webshop

Bij HOCAP heeft u de mogelijkheid om alle onderdelen van GEDA online te bestellen in onze webshop. Ideaal om op uw gemak de juist accessoires te vinden. Binnen 2 werkdagen geleverd. HOCAP is dé webwinkel voor GEDA.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, belt u een van onze adviseurs om de juiste lift te vinden die past bij uw werksituatie. Probeert u ook eens onze productconfigurator.

  • Hidden